Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αυτόματη αναδίπλωση σε 1 λεπτό με τη νέα κεφαλή ενσιρωτικών Orbis 900 της Claas

Η Claas ανανεώνει την κεφαλή 9 μέτρων Orbis 900 των ενσιρωτικών της, δίνοντάς της πλήρη αυτοματοποίηση και ασφαλή αναδίπλωση προς όφελος του χειριστή είτε αυτός είναι στο πεδίο είτε στον δρόμο.

Screenshot_2020-09-25_at_10_49_22

Βασίλης Σοφός

86
0

Από τα 9 στα 3 μέτρα και με το πάτημα ενός κουμπιού εντός της καμπίνας αναδιπλώνεται η νέα κεφαλή Orbis 900 της Claas, η οποία προσφέρεται στην γκάμα της εταιρείας για τα μοντέλα των ενσιρωτικών μηχανών.

Η 9 μέτρων κεφαλή, σύμφωνα με την Claas, προσφέρεται για εργασία 12 σειρών στα 75 εκατοστά, με το πέρας της εργασίας να μην αποτελεί ταλαιπωρία για τον χειριστή, αφού η αναδίπλωση γίνεται με ασφάλεια και σε μόλις ένα λεπτό.Η κατασκευάστρια λέει ότι το πλαίσιο της Orbis 900 αποτελείται από πέντε μέρη και τέσσερα περιστρεφόμενα σημεία που διπλώνουν αρμονικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αιχμηρά μέρη προστατεύονται αυτόματα με προστασία μεταφοράς, στα οποία ο ενσωματωμένος φωτισμός συμβάλλει περαιτέρω στην ασφάλεια. Επίσης, προκειμένου να μην γίνει υπέρβαση του φορτίου στον άξονα -στον δρόμο-, δύο επιπλέον τροχοί τοποθετούνται αυτόματα στο έδαφος.Σε συνδυασμό με μια ερπυστριοφόρο μηχανή Claas Jaguar 990 (925 ίπποι), συνολικά το μηχάνημα παραμένει σε πλάτος μεταφοράς 3 μέτρων και αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κανείς άδεια για τη μεταφορά. Ωστόσο, το τελευταίο εξακολουθεί να είναι απαραίτητο, εάν η νέα κεφαλή τοποθετείται σε μια Claas Jaguar 990 με διάσταση ελαστικών 900 / 60R38, καθώς αυτά τα ελαστικά ανεβάζουν το πλάτος στα 3,5 μέτρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία