Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα προϊόντα παρά τις δύσκολες συνθήκες ετοιμάζει η Valtra

Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, τα μεγάλα στελέχη της Valtra μίλησαν για τις νέες στρατηγικές τους και τα πλάνα τους μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ενώ έκαναν λόγο για νέα προϊόντα που έρχονται σύντομα, μιας και η εταιρεία κλείνει και 70 χρόνια παρουσίας στο χώρο.

1531421-566725

Βασίλης Σοφός

165
0

Η πρόσφατη πρεμιέρα των νέων τρακτέρ της σειράς G της Valtra ήταν το έναυσμα για την διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε ένα εικονικό στούντιο στη φινλανδική εγκατάσταση στο Suolahti, δινοντας την ευκαιρία στον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Valtra, Jari Rautjärvi, να απαντήσει στις δύο μόνο δύσκολες επιχειρηματικές ερωτήσεις που επέλεξε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης. Το πρώτο ήταν οι προσδοκίες της αγοράς εν μέσω της πανδημίας του Covid-19. «Η πρόβλεψη είναι δύσκολη», είπε ο κ. Rautjärvi.

«Ανακάμπτουμε από την πανδημία αρκετά γρήγορα σε όλες τις αγορές του ευρώ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η κρίση της πανδημίας έχει τελειώσει και πρέπει να είμαστε πραγματικά σίγουροι ότι εγγυόμαστε την καλύτερη ασφάλεια για τους δικούς μας ανθρώπους στα εργοστάσια και το δίκτυο διανομής και, φυσικά, την ασφάλεια των πελατών μας. Είμαι αισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικός», είπε ο κ. Rautjärvi.Ο ίδιος είπε ότι οι αγρότες παγκοσμίως πιέζονται να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να δώσουν περισσότερες πληροφορίες στους πελάτες και ακόμη. «Για έναν σύγχρονο κατασκευαστή τρακτέρ, δεν αρκεί να μιλάμε απλά μόνο για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων ή τεχνικές προδιαγραφές», τόνισε, θέλοντας να αναφερθεί στις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει στο εξής η εταιρεία.

«Σήμερα πρέπει να έχουμε τις δεξιότητες για να βοηθήσουμε τους πελάτες με τις ευκαιρίες τους και την γεωργία ακριβείας. Είμαι βέβαιος και πεπεισμένος ότι έχουμε την καλύτερη τεχνογνωσία για να πετύχουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον», είπε.

Το δεύτερο ερώτημα ήταν ποιο θα είναι το επόμενο προϊόν πέμπτης γενιάς μετά τα «G». Ο κ. Rautjärvi σχολίασε λέγοντας ότι αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση με αδύνατη την απάντηση όμως επισήμανε ότι η Valtra θα γιορτάσει την 70η επέτειό της την επόμενη άνοιξη και εκεί, υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσουν μερικά πολύ συναρπαστικά νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Valtra.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία