Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μακροζωία και αδιάκοπη λειτουργία στα μηχανήματα με τα Petronas Arbor & Αkros

Τα λιπαντικά Petronas Arbor είναι κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά, ειδικά για γεωργικά και δοµικά µηχανήµατα, τα οποία εξασφαλίζουν µεγαλύτερο κύκλο ζωής για το µηχάνηµα.

1-3

65
0

Όλοι όσοι εργάζονται σκληρά στον γεωργικό ή κατασκευαστικό τοµέα, γνωρίζουν ότι τα µηχανήµατα είναι ζωτικής σηµασίας για τις εργασίες τους. Τα µηχανήµατα χρειάζονται την καλύτερη τεχνολογία λιπαντικών για µακροζωία, δεδοµένου ότι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Συνεπώς η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να διασφαλιστεί η αδιάκοπη και αποτελεσµατική εργασία τους.

Μετά την πολυετή συνεργασία µε το εργοστάσιο της Petronas και την αποκλειστική εισαγωγή της σειράς λιπαντικών Akros, η εταιρεία «Η ∆ΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε., θα διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της και την σειρά Arbor. Τα λιπαντικά Petronas Arbor είναι κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά, ειδικά για γεωργικά και δοµικά µηχανήµατα, τα οποία εξασφαλίζουν µεγαλύτερο κύκλο ζωής για το µηχάνηµα.

Στην Arbor, θα βρείτε λιπαντικά κατάλληλα για όλους τους τύπους πετρελαιοκινητήρων υψηλών απαιτήσεων, συµπεριλαµβανοµένων των σύγχρονων κινητήρων υψηλής απόδοσης και χαµηλών εκποµπών µε συστήµατα ελέγχου εκποµπών που χρησιµοποιούν τις τεχνολογίες DPF, SCR, DOC και EGR.

Την σειρά εµπλουτίζουν κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά για κιβώτια ταχυτήτων, τελικές µεταδόσεις κίνησης και υδραυλικά συστήµατα. Η εταιρεία «Η ∆ΗΜΗΤΡΑ» ΑΕ διαθέτει στην ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά SDF, Petronas Akros και Petronas Arbor.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.demeter.gr για όποιον ενδιαφέρεται να ενηµερωθεί για τα λιπαντικά και το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία