Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αλωνισμός στις πλαγιές με την «ειδική» έκδοση 5275 C SL της Fendt

Ανάμεσα στην καινούργια σειρά C των θεριζοαλωνιστικών της η Fendt τοποθετεί τώρα την έκδοση 5275 C SL, ένα μηχάνημα που μπορεί να διατηρείται παράλληλα με το έδαφος ακόμη και σε πλαγιές με πλευρική κλίση έως 38%, ανηφορική έως 35% και κατηφορική έως 10%.

news-7-high_2

Βασίλης Σοφός

1464
0

Η Fendt επεκτείνει την γκάμα των θεριζοαλωνιστικών C με την προσθήκη της ειδικής έκδοσης SL στο Stage V μοντέλο 5275 C. Αυτό το μηχάνημα διαθέτει κινητήρα 306 ίππων που πληροί τα πρότυπα Stage V ενώ ξεχωρίζει από το σύστημα διεύθυνσης το οποίο επιτρέπει στην αλωνιστική να παραμένει αυτόματα επίπεδη, σε πλαγιές με κλίση έως 38%, ανηφορικά έως 35% και κατηφορικά έως 10%.Αναλυτικότερα, ο οδηγός ρυθμίζει την αντιστάθμιση της κλίσης στο τερματικό και οι υδραυλικές βαλβίδες εκτελούν την εργασία. Με ενεργοποιημένη την αντιστάθμιση κλίσης, ο μηχανισμός αλωνίσματος, η δεξαμενή κόκκων, το διαχωριστικό, το σύστημα καθαρισμού, καθώς και η καμπίνα του οδηγού είναι πάντα οριζόντια.Και χάρη στη νέα αρχιτεκτονική, το πλαίσιο προσαρμόζει το μηχάνημα στις απότομες συνθήκες ενώ η κλίση προς την κατεύθυνση του ταξιδιού ρυθμίζεται μέσω δύο υδραυλικών κυλίνδρων. Αυτό απελευθερώνει την πλήρη ισχύ του μηχανήματος για εργασίες σε ακραίες πλαγιές.Να σημειώσουμε ότι το νέο σύστημα καθοδήγησης Fendt Vario Guide των μοντέλων Ideal γίνεται διαθέσιμο και στη σειρά C, εκτός όμως από το νέο 5275 C SL, για το οποίο δίνονται οι επιλογές των δεκτών NovAtel Smart 6L ή του Trimble AG 382.

Γενικά, οι σειρές C και L δίνουν πλέον πρόσβαση στο προαιρετικό σύστημα τηλεμετρίας Fendt Connect, αναλύοντας τις κινήσεις του μηχανήματος, αφού αυτό διαβάζει τα δεδομένα της αλωνιστικής, τα καταγράφει, τα αξιολογεί και τα μεταφέρει μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία