BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με επενδύσεις επεκτείνεται ο όμιλος Argo Tractors επί γερμανικού εδάφους

Ο όμιλος ενισχύει την παρουσία του στην ευρωπαϊκή αγορά για τα McCormick και Landini με την απόκτηση μιας εγκατάστασης 13 στρεμμάτων με γραφεία, κέντρο εκπαίδευσης και εκδηλώσεων, αλλά και αποθήκες.

1548891

Βασίλης Σοφός

59
0

Με την απόκτηση ενός πάρκου 13 στρεμμάτων στην περιοχή Ansbach της Γερμανίας που προορίζεται να γίνει το νέο «σπίτι» των τρακτέρ McCormick και Landini προχωρά η επεκτατική στρατηγική του ομίλου ArgoTractors, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Ο ιταλικός όμιλος συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου της για ενίσχυση της παρουσίας της στον ευρωπαϊκό χώρο, μετά και την εδραίωσή του στην Ισπαναί και πρόσφατα στην Γαλλία με τα νέα κεντρικά γραφεία. Το βιομηχανικό πάρκο Burgoberbach, κοντά στα κέντρα γεωργικής κατάρτισης του Triesdorf, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη με 6.000 μαθητές, είναι μια στρατηγική τοποθεσία για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του γερμανικού κλάδου, Argo Tractors Deutschland & Österreich.



Με μια εμφανή επένδυση, θα κατασκευαστεί ένα νέο κτίριο περίπου 2.600 τετραγωνικών μέτρων και θα φιλοξενήσει εκθεσιακούς χώρους για την παρουσίαση των τρακτέρ, αλλά θα διαθέτει παράλληλα και γραφεία, εργαστήρια, καταστήματα, κέντρο εκπαίδευσης και αίθουσες εκδήλωσεων για τους επισκέπτες.

Δίπλα στο κτίριο υπάρχει ακόμη ένα πεδίο δοκιμών για ζωντανές επιδείξεις. «Με αυτήν τη στρατηγική συνεχίζουμε την επέκταση και την ανάπτυξη του παγκόσμιου δικτύου πωλήσεών μας, βασιζόμενοι στα σημαντικά βήματα που έχουν ήδη ληφθεί τα τελευταία χρόνια με το άνοιγμα νέων εμπορικών καταστημάτων και θα συνεχίσουμε με το στόχο να γίνουμε ηγέτης στην παγκόσμια αγορά γεωργικών προϊόντων», λέει ο ο Simeone Morra, Διευθυντής Επιχειρήσεων στον όμιλο Argo Tractors.

Η κατασκευή της νέας έδρας στη Γερμανία, η οποία θα προσφέρει και ανταλλακτικά, εκπαίδευση, εκθεσιακό χώρο και χώρο εκδηλώσεων, είναι μια επένδυση που θα επιτρέψει στην εταιρεία να θέσει τα θεμέλια για ένα δημιουργικό μέλλον με πολλές εξελίξεις στην χώρα. Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα την άνοιξη του επόμενου έτους, με το κτίριο να έχει ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο του 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία