BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τους νέους εγχυτήρες Trac-Pack για αυτοκινούμενα λανσάρει η Bomech

Το σύστημα Trac-Pack έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για αυτοκινούμενα με μία από τις καινοτομίες του να εντοπίζεται στην αναδίπλωση, η οποία δε γίνεται στο πλάι αλλά πίσω από το όχημα.

e190032f37255808

Βασίλης Σοφός

33
0

Ο Ολλανδός κατασκευαστής συστημάτων λιπασματοδιανομής Bomech επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων του με το σύστημα Trac-Pack, ένα σύστημα εγχυτήρων που έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτοκινούμενα οχήματα.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, μεταξύ άλλων είναι ότι ο βραχίονας δεν αναδιπλώνεται στο πλάι και κατά μήκος των δεξαμενών, αλλά τα μέρη διπλώνονται μεταξύ τους και πίσω από το όχημα. Όσο για την μπούμα Trac-Pack, αυτή διατίθεται σε πλάτη εργασίας των 12, 15, 18 και 21 μέτρων.



Όπως λέει η εταιρεία, πολλά αυτοκινούμενα οχήματα έχουν μια μεγάλη δεξαμενή στην οποία καμία μπούμα δεν μπορεί να διπλωθεί πλαγίως χωρίς να υπερβεί το επιτρεπόμενο εξωτερικό πλάτος των 3 μέτρων. Η Bomech ανέπτυξε το Trac-Pack ακριβώς για αυτήν την ομάδα-στόχο.

Ο σύνδεσμος με τους πίσω εγχυτήρες έχει κατασκευαστεί βασισμένος στον σχεδιασμό της Bomech με κυλίνδρους απόσβεσης, απόσταση εύκαμπτου σωλήνα 25 εκατοστά και διανομείς Alrena. Οι βραχίονες σταθεροποιούνται επίσης από ένα χαλύβδινο καλώδιο που τεντώνεται αυτόματα.



Σε αντίθεση με τον πλευρικά διπλωμένο βραχίονα, η μπούμα Trac-Pack έχει σημαντικά περισσότερα σημεία περιστροφής, έτσι ώστε το πλάτος εργασίας να μπορεί να διπλωθεί και το σύστημα να είναι συμπαγές. Η πλήρης αναδίπλωση παρακολουθείται από αισθητήρες και λειτουργεί υδραυλικά, με τον οδηγό να έχει μόνο να επιλέξει την αντίστοιχη λειτουργία. Το μοντέλο πλάτους 21 μέτρων μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί στα 15 μέτρα.



Σύμφωνα με την Bomech, το μοντέλο πλάτους 12 μέτρων ζυγίζει περίπου 2,4 τόνους ενώ το μοντέλο πλάτους 21 μέτρων περίπου 3,5 τόνους. Ο υδραυλικός αναδιπλούμενος φωτισμός δρόμου LED είναι στον βασικό εξοπλισμό, με τον διανομέα να είναι τοποθετημένος σχεδόν 2 μέτρα πίσω από το αυτοκινούμενο όχημα. Η Bomech προσφέρει όλους τους τύπους σύνδεσης για αυτοκινούμενα οχήματα: 3 ή 4 σημείων, CAT II ή III και τρίγωνα. Εάν η μπούμα δεν χρησιμοποιείται η Bomech παρέχει μια σταθερή σκαλωσιά στην οποία το Trac-Pack μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία