BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην ηλεκτροκίνηση η Polaris μετά τη συνεργασία της με τη Zero

Στρατηγική της Polaris, στα πλαίσια της δεκαετούς συνεργασίας της με την Zero Motorcycles, είναι να αρχίσει να διαθέτει στη αγορά ηλεκτρικά οχήματα, με τα πρώτα μοντέλα να διατίθενται στο τέλος του 2021.

2c36de4412c69baf0168d04975211234

Βασίλης Σοφός

6
0

Η Polaris Inc. ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει μια δεκαετή συνεργασία με την Zero Motorcycles, παγκόσμιο ηγέτη σε ηλεκτροκινητήρες μοτοσικλετών και τεχνολογίας. Η μακροπρόθεσμη αυτή στρατηγική της Polaris αποτελεί μέρος του οράματός της να γίνει ηγέτιδα στην ηλεκτρικά οχήματα εκτός δρόμου.

Μέσω της στρατηγικής «rEV’d up», η Polaris στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες μια επιλογή ηλεκτρικού οχήματος σε κάθε ένα από τα βασικά προϊόντα της έως το 2025, με το πρώτο όχημα από τη συνεργασία Zero-Polaris να διστίθεται στο εμπόριο στα τέλη του 2021.

«Χάρη στις εξελίξεις στην ισχύ, τις τιμές και τις επιδόσεις τα τελευταία χρόνια, και με το αυξανόμενο ενδιαφέρον των πελατών, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την Polaris, με την Zero Motorcycles ως βασικό στρατηγικό εταίρο, να υλοποιήσει την πρωτοβουλία rEV’d up και να επιταχύνει επιθετικά τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση των powerports», δήλωσε ο Scott Wine, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Polaris.



«Η πρωτοποριακή εμπειρία ηλεκτροκίνησης της Zero Motorcycles, η αποδεδειγμένη ηγετική θέση και η κυριαρχία των ηλεκτρικών κινητήρων για τα σπορ οχήματα εκτός δρόμου είναι απαράμιλλη στην αγορά. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε τα τεχνολογικά εμπόδια γύρω από το εύρος και το κόστος, παρέχοντας παράλληλα ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην αγορά. Αξιοποιώντας τα δυνατά σημεία των ομάδων μας και με μια κοινή κουλτούρα καινοτομίας και πάθους για αυτόν τον κλάδο, οι Polaris και Zero θα συνεργαστούν για να διαμορφώσουν το μέλλον των powerports», υπογράμμισε ο κ. Wine.

Από τη άλλη μεριά, διευθύνων σύμβουλος της Zero Motorcycles, Sam Paschel, δήλωσε: «Όλοι εμείς στη Zero Motorcycles είμαστε ενθουσιασμένοι και νοιώθουμε τιμή που είμαστε μέρος αυτής της στρατηγικής συνεργασίας με την Polaris, καθώς συνεργαζόμαστε και αναπτύσσουμε μαζί τις τεχνολογίες και τις πλατφόρμες οχημάτων που θα τροφοδοτήσουν το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στα powerports. Η τεχνογνωσία μας στα ηλεκτρικά οχήματα, σε συνδυασμό με το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Polaris καθιστούν αυτό το όραμα υλοποιήσιμο».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία