BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Περισσότερες διαστάσεις και νέο πέλμα για τα ελαστικά Traxion 65 της Vredestein

Η σειρά ελαστικών Traxion 65 της Vredestein που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Agritechnica 2019 επεκτείνεται, με την εταιρεία να προσθέτει άλλα 15 μεγέθη στην κατηγορία των ελαστικών υψηλής πλευστότητας.

00-New-Vredestein-Traxion-65-reduces-in-cabin-noise-by-29-percent

Βασίλης Σοφός

124
0

Τις τελευταίες τεχνολογίες στα νέα ελαστικά Traxion 65 βάζει η Vredestein στα νέα της ελαστικά, τα οποία έρχονται διαθέσιμα σε ποικιλία διαστάσεων, από 16 έως και 42 ίντσες, για τα περισσότερα μοντέλα τρακτέρ της αγοράς.

Η σειρά Traxion 65, η οποία διαδέχθηκε το Traxion +, επανασχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για το Traxion Optimall VF. Το κυρτό προφίλ στο πέλμα των ελαστικών εξασφαλίζει, λέει η εταιρεία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ελαστικό και αυξημένη άνεση στον οδηγό, ο οποίος νοιώθει παράλληλα και την βελτιωμένη πρόσφυση από την αυξημένη επαφή του πέλματος του ελαστικού με το έδαφος. Το τελευταίο φέρνει και χαμηλά επίπεδα θορύβου εντός της καμπίνας.



Σύμφωνα με την Vredestein, ο νέος σχεδιασμός του πέλματος (οι ραβδώσεις φαρδαίνουν στο πλάι του ελαστικού) παρέχει μάλιστα και καλές ιδιότητες αυτοκαθαρισμού, ειδικά σε βαριά εδάφη. Οι διαστάσεις ξεκινούν με τον τύπο 320/65R16 και φτάνουν στο μοντέλο 650/65R42, με τις συνολικά 19 εκδόσεις να είναι διαθέσιμες για τοποθέτηση σε πολλά μοντέλα τρακτέρ, ωστόσο κάποιες κατασκευάστριες διαθέτουν τα τρακτέρ τους με εργοστασιακά εγκατεστημένα τα ελαστικά αυτά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία