BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Από την Agritechnica στο πεδίο οι νέες «ευρωπαϊκές» ενσιρωτικές RSM F της Rostselmash

Η ρωσική φίρμα παρουσίασε το Νοέμβριο του 2019, στην έκθεση Agritechnica, τις νέες της αυτοκινούμενες ενσιρωτικές Stage V, οι οποίες είναι τώρα έτοιμες όμως να εισαχθούν στην ευρεία αγορά από το νέο εργοστάσιο της εταιρείας.

D81_2802_EN

Βασίλης Σοφός

19
0

Στη Γερμανία αλλά και στο Λουξεμβούργο έπιασε ο φακός του Ειδικού Τύπου τη νέα σειρά των αυτοκινούμενων ενσιρωτικών RSM F της Rostselmash, οι οποίες κάνουν πρεμιέρα στην αγορά και θα κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας.



Τα νέα μηχανήματα θα έρχονται στις εκδόσεις F 2450, F 2550 and F 2650 με τις ιπποδυνάμεις τους να είναι 455, 537 και 611 ίπποι αντίστοιχα.

Ο κινητήρας με τον οποίο θα εφοδιάζονται τα τρία μοντέλα είναι ένας εξακύλινδρος MTU εγκάρσιας τοποθέτησης, ο οποίος πληροί τις ευρωπαϊκές προσδιαγραφές ρύπων Φάσης 5.



Νέο εργοστάσιο στη Ρωσία για τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές και ενσιρωτικές της Rostselmash

Η ρωσική φίρμα επενδύει επίσης περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για το νέο της υπερσύγχρονο εργοστάσιο στα περίχωρα της ρωσικής πόλης Rostov-on-Don, το οποίο εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2023 και θα ικανοποιεί την αυξημένη ζήτηση σε τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές και ενσιρωτικές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία