BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ψηφιακή συνάντηση EIMA τον προσεχή Νοέμβριο, με φυσική παρουσία η επόμενη του 2021

Με πρωθυπουργικό διάταγμα που ορίζει τι θα γίνει με τις εκθέσεις, οι διοργανωτές της ιταλικής έκθεσης EIMA αποφάσισαν την διεξαγωγή μιας ψηφιακής έκθεσης για τους επιχειρηματίες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Ιταλία, από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου του 2020, ενώ η προγραμματισμένη για τις 3-7 Φεβρουαρίου του 2021 φυσική έκθεση, όπως έχουν τώρα τα πράγματα, θα λάβει χώρα στην Μπολόνια.

MG_2745_mediagallery_output_image_1024x768-1024x768

Βασίλης Σοφός

15
0

Δυνάμει της διάταξης που εξέδωσε η κυβέρνηση στις 7 Σεπτεμβρίου για τη θέσπιση «πράσινων διαδρόμων» για να επιτρέπεται η άφιξη στην Ιταλία εμπορικών αντιπροσώπων, εμπόρων και αγοραστών από διάφορες χώρες, η FederUnacoma ξεκίνησε επίσημα τις διαδικασίες έγκρισης για την μεγάλη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο της Μπολόνια. Ωστόσο, λόγω του μικρού αριθμού χωρών που δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, οι επιχειρηματικές επαφές θα είναι δυνατές μέσω της εικονικής πλατφόρμας EIMA Digital Preview, που θα λειτουργεί από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου 2020.

Οι κατάλογοι των επιχειρηματιών που ζητούν να συμμετάσχουν στην επόμενη EIMA International θα υποβληθούν από τον οργανισμό για έγκριση από το Υπουργείο Εξωτερικών (εναλλακτικά η ίδια διαδικασία είναι επίσης διαθέσιμη στο Υπουργείο Υγείας). Οι άδειες άφιξης στην Ιταλία θα χορηγούνται με απλουστευμένη διαδικασία, εάν οι επιχειρηματίες συμμορφώνονται με το προκαθορισμένο πρωτόκολλο υγείας. Αυτό περιλαμβάνει την υποβολή συγκεκριμένης φόρμας κατά την είσοδο στη χώρα και την πιστοποίηση του αρνητικού αποτελέσματος του τεστ για τον κορωνοϊό που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες 72 ώρες.



Η διαδικασία αυτή ξεκλειδώνει τους περιορισμούς στους ξένους αγοραστές που ενώ αποτελεί μέρος της στρατηγικής επανεκκίνησης του ιταλικού εμπορικού εκθεσιακού συστήματος, της παραγωγής και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Χάρη σε αυτούς τους «πράσινους διαδρόμους», επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη, από την αμερικανική και ασιατική ήπειρο, και από όλες τις χώρες όπου ισχύουν περιορισμοί μεταφοράς μπορούν να παρευρεθούν στην EIMA.

Προς το παρόν, τα οφέλη αυτών των «διαδρόμων» δεν ισχύουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μόνο, στις οποίες περιλαμβάνονται χώρες της Νότιας Αμερικής (Βραζιλία, Κολομβία, Χιλή), στην περιοχή του Κόλπου (Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Ομάν) και στην περιοχή των Βαλκανίων ( Κοσσυφοπέδιο, Μαυροβούνιο και Βόρεια Μακεδονία).

Σε κάθε περίπτωση, τονίζει η FederUnacoma, οι επιχειρηματίες από αυτές τις χώρες θα μπορούν να επωφεληθούν από την ψηφιακή πλατφόρμα EDP, η οποία θα λειτουργεί από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου 2020. Αυτό θα επιτρέψει στους εκθέτες να παρουσιάσουν γκάμα προϊόντων και να δημιουργήσουν εικονικούς χώρους για επιχειρησιακές επαφές απευθείας με επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία