BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα μεγάλα μοντέλα χορτοδετικών V8 έρχονται από την McHale το 2021

Η κατασκευάστρια μηχανημάτων χορτονομής McHale προσθέτει για το 2021 στην γκάμα χορτοδετικών της σειράς V8 τις V8940 και V8950, μηχανήματα σχεδιασμένα για διαμόρφωση δεματιού με διάμετρο από 0,9 έως και 1,9 μέτρα.

1547340-571010

Βασίλης Σοφός

13
0

Την πρέσα V8940 χωρίς σύστημα κοπής αλλά και την V8950 με τα 15 μαχαίρια βάζει στην γκάμα των V8 η McHale, θέλοντας έτσι να προσφέρει δύο μεγάλα μοντέλα που φτιάχνουν δεμάτια διαμέτρου έως και 1,9 μέτρα.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της McHale, Martin McHale, δήλωσε ότι η αύξηση του μεγέθους των δεματιών και η βελτιωμένη πυκνότητα σημαίνει ότι οι χορτοδετικές αυτές μπορούν να παράγουν δεμάτια με έως και 30% περισσότερη συγκομιδή με διάμετρο 1,9 μέτρα. Ο ίδιος αναφέρει ότι η νέα σειρά των μεταβλητού θαλάμου McHale V8 φέρει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένων των νέων πικ απ, της βελτιωμένης πλευρικής τροφοδοσίας, των μεγαλύτερων ροτόρων, του συστήματος απεμπλοκής του πατώματος και των θαλάμων με τρεις βαρείς ατέρμονους ιμάντες και αυτόματη λίπανση.



Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα γκάμα των χορτοδετικών είναι εξοπλισμένη με εξαρτήματα βαρέος τύπου που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και ένα μηχάνημα που είναι αρκετά ανθεκτικό για να χειριστεί τις πιο δύσκολες καλλιέργειες σε δύσκολες συνθήκες εδάφους ενώ είναι έτσι σχεδιασμένη που να συντηρείται εύκολα. Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου V8950 περιλαμβάνεται μια μονάδα 15 μαχαιριών τα οποία μπορούν παραδοθεί ένα θεωρητικό μήκος κοπής περίπου 65 χιλιοστά ενώ μπορούν να ενεργοποιηθούν και να αποσυνδεθούν από την καμπίνα του τρακτέρ.

Στον στάνταρντ εξοπλισμό ανήκουν όμως και οι ατέρμονοι ιμάντες βαρέος τύπου. Αυτοί, όπως τονίζει η κατασκευάστρια, είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και ενισχύονται με συνθετικό υλικό που εξασφαλίζει την απορρόφηση και την άσκηση υψηλής πίεσης στο υλικό στο θάλαμο του δεματιού. Προαιρετικά υπάρχει, τέλος, και ένα σύστημα μαχαιριών το οποίο αποτελείται από δύο τράπεζες μαχαιριών που επιτρέπουν την επιλογή διαφόρων διαμορφώσεων, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργούν 0, 7, 8 ή και 15 μαχαίρια ανάλογα με το είδος της εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία