BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβαθμίσεις σε 3 καίρια σημεία για τη σειρά Case Puma του 2021

Οι μηχανικοί της Case βελτίωσαν μεταξύ άλλων την ορατότητα, το κιβώτιο CVXDrive αλλά και τα διαστήματα συντήρησης των νέων μοντέλων. Τα τελευταία έκαναν πρεμιέρα πέρυσι και αυτό είναι το πρώτο φρεσκάρισμα που δέχονται.

IMG_0413

Βασίλης Σοφός

146
0

Η Case ανανεώνει για πρώτη φορά τα νέα Puma 185, 200, 220 και 240, τα οποία παρουσιάστηκαν πέρυσι, επεμβαίνοντας για το 2021 σε σασμάν και εξοπλισμό φωτισμού, ενώ υπόσχεται μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις προσφέροντας μεγαλύτερη οικονομία στα λειτουργικά κόστη που επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες.

Πιο συγκεκριμένα, τα Case Puma του 2021 έρχονται με ανασχεδιασμένο καπό και βελτιωμένα φώτα εργασίας led κάτω από τα κύρια φωτιστικά σώματα, χαρακτηριστικό που βοηθάει τον χειριστή να αντιμετωπίσει με ασφάλεια τις δύσκολες συνθήκες εργασίας τη νύχτα.



Στο μπροστινό μέρος προστίθεται προαιρετικά ένας ανασχεδιασμένος κοτσαδόρος ενώ η εταιρεία κάνει λόγο και για βελτιώσεις στο σύστημα μετάδοσης CVXDrive (συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων) που ενσωματώνουν εναλλακτικά τα νέα μοντέλα.

Μέσα στην καμπίνα, τα μοντέλα του 2021 υποδέχονται ένα μικρό ψυγειάκι για την άνεση του χειριστή. Ο τελευταίος αποκτά και μεγαλύτερη ορατότητα λόγω της χαμηλής τοποθέτησης των υαλοκαθαριστήρων.

Μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις, μεγάλη η ισχύς

Βοηθώντας τους επαγγελματίες να επιτύχουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα με λιγότερα καύσιμα, η Case IH λέει ότι το σύστημα «Selective Catalytic Reduction (SCR)» βελτιώνει την ιπποδύναμη, την απόκριση του κινητήρα, την οικονομία καυσίμου και την αντοχή, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές.



Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, τα μοντέλα του 2021, Puma 185, 200, 220 και 240 απαιτούν μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις χωρίς να θυσιάζουν την παραγωγή: η αλλαγή λαδιών κινητήρα γίνεται κάθε 750 ώρες ενώ το λάδι του σασμάν αλλάζεται κάθε 1.500 ώρες.

Βελτιωμένος τρόπος οδήγησης με το CVXDrive

Το προαιρετικό και συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο CVXDrive παρέχει διαισθητική λειτουργία και ομαλή, απρόσκοπτη μεταφορά ισχύος μέσω διαφορετικών συνθηκών χωρίς διακοπή της ροπής. Έτσι, η μετάδοση προσαρμόζεται αυτόματα για να εξασφαλίσει την επιθυμητή ταχύτητα ώστε να ταιριάζει με τις συνθήκες φόρτωσης. Όταν λοιπόν είναι εξοπλισμένα με το CVXDrive, τα αναβαθμισμένα μοντέλα Puma 185, 200, 220 και 240 ενσωματώνουν πολλά νέα ή βελτιωμένα χαρακτηριστικά όπως:

Καλύτερη προσαρμογή σε οποιαδήποτε εργασία
Ομαλότερη συμπεριφορά κατά την επιτάχυνση, την επιβράδυνση και τις αλλαγές
Ακριβέστερο σύστημα «cruise control» και MultiController
Παράκαμψη πεντάλ ελέγχου ταχύτητας

Σύμφωνα με την Case IH, τα ανανεωμένα Puma 185, 200, 220 και 240 είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελία ενώ τα μοντέλα Puma 150 και 165 με τα μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις και την ανανεωμένη εμφάνιση θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο του 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία