BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι νέοι μίκτες Triotrac M της Trioliet με καινοτόμο σύστημα τροφοδοσίας

Η ολλανδική κατασκευάστρια λανσάρει το νέο της αυτοκινούμενο μίκτη, ο οποίος διαθέτει λεπίδα κοπής και έναν περιστρεφόμενο ρότορα στο νέο σύστημα τροφοδοσίας του.

dac070de309ad693

Βασίλης Σοφός

29
0

Η Trioliet παρουσίασε ένα νέο αυτοκινούμενο όχημα μίξης και τροφοδοσίας, το Triotrac M, το οποίο τοποθετείται μεταξύ του μεγάλου Triotrac και του μικρού Smarttrac, αν και το τελευταίο δεν θα προσφέρεται πλέον στο μέλλον. Το Triotrac M διαθέτει ένα μονό βιδωτό δοχείο με όγκο έως 14 m³.



Ο κινητήρας -τοποθετημένος πίσω από το δοχείο ανάμιξης- είναι της JCB και έχει ισχύ 176 ίππων ενώ συμμορφώνεται με το στάδιο εκπομπών ρύπων Φάσης V. Σημειωτέον πως το νέο αυτοκινούμενο όχημα μπορεί προαιρετικά να παραγγελθεί με τετρακίνηση, με το πίσω σύστημα διεύθυνσης να ανήκει όμως στον βασικό εξοπλισμό.

Νέο σύστημα τροφοδοσίας

Η Trioliet δεν χρησιμοποιεί κόφτη άλεσης και ανελκυστήρα για να μεταφέρει την τροφοδοσία στο δοχείο ανάμιξης. Με το Triotrac M, το ενσίρωμα κόβεται από το στικ ενσιρώματος σε στρώματα πάχους περίπου 20 εκατοστών με λεπίδα κοπής. Το μέγιστο ύψος αφαίρεσης είναι 4,50 μέτρα, λέει η Trioliet, ενώ το ύψος της καμπίνας μπορεί να ρυθμιστεί υδραυλικά για καλύτερη ορατότητα κατά την εργασίας αλλά και την οδήγηση στο δρόμο.



Η τροφοδοσία στη συνέχεια πέφτει από το σιλό πάνω στο νέο ρότορα, ο οποίος ωθεί την τροφοδοσία στο δοχείο ανάμιξης. Η τροφοδοσία ζυγίζεται ήδη από τον ρότορα φόρτωσης, έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να φορτώσει το ακριβές ποσό που πρέπει να εισαχθεί.

Σύστημα διαχείρισης τροφοδοσίας TFM

Όπως όλα τα αυτοκινούμενα οχήματα της Trioliet, έτσι και το Triotrac M μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με το σύστημα διαχείρισης τροφοδοσίας TFM Tracker, στο οποίο μπορούν να ενσωματωθούν διάφορες λύσεις λογισμικού ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών και οι συνταγές τροφοδοσίας μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από τον υπολογιστή στο μηχάνημα ή το αντίστροφο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία