BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Fliegl στις δισκοσβάρνες με το νέο της ενιαίο μοντέλο

Η εταιρεία εισέρχεται στην συγκεκριμένο αγορά με τις δισκοσβάρνες αλυσίδας που υπόσχονται «μελετημένη» επεξεργασία του εδάφους και έλεγχο των ζιζανίων.

b8c98766540bd4c8_2

Βασίλης Σοφός

16
0

Η Fliegl παρουσίασε τη νέα της δισκοσβάρνα αλυσίδας, ως ένα ευρωπαϊκό μοντέλο για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν ισορροπία στην υγρασία του εδάφους, χωρίς υψηλές καταναλώσεις πετρελαίου από το τρακτέρ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η είναι κατασκευή βασίζεται σε ένα σταυροειδές πλαίσιο, στις τέσσερις ανοιχτές πλευρές των οποίων είναι στερεωμένες οι σκληρυμένες, αιχμηρές χαλύβδινες αλυσίδες δίσκων. Τα κοίλα, εναλλάξιμα πλαίσια κρέμονται μαζί με τις οπές και σχηματίζουν μια εύκαμπτη μονάδα, το βάρος της οποίας μπορεί να αλλάξει από 80 σε 120 κιλά ανά μέτρο χάρη στα πρόσθετα τμήματα.



Με απόδοση περίπου 90 στρέμματα/ώρα και κατανάλωση μόνο περίπου 3,5 λίτρα/ 10 στρέμματα, η δισκοβάρνα της Fliegl προορίζεται για ολιστικό τρόπο εφαρμογής, για μεγαλύτερη υγρασία του εδάφους.

Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, το νέο μοντέλο διασφαλίζει πως τα ζιζάνια θα αντιμετωπιστούν κατάλληλα, με την ισοπέδωση του εδάφους να έρχεται γρήγορα και αποτελεσματικά. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο παρελκόμενο είναι κατάλληλο επίσης και για χρήση στο καλαμπόκι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία