BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ενάντια στα παράσιτα με επενδύσεις στην Trapview η Kubota

H Trapview στην οποία η Kubota επενδύει είναι μία σλοβένικη εταιρεία, η οποία κατασκευάζει προηγμένες παγίδες εντόμων με λογισμικό που πληροφορεί ασταμάτητα τον παραγωγό του κλάδου της δενδροκομίας και της αμπελουργίας για την καταπολέμηση των παρασίτων.

1100x550

Βασίλης Σοφός

39
0

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που δείχνει η Kubota απέναντι στα παράσιτα, με την πρόσφατη συνεργασία της με την ολλανδική Pymwymic και την ιταλική Oltre Venture για την επένδυση 3,7 εκατομμυρίων ευρώ στην Trapview.

Η Trapviewειδικεύεται στον σχεδιασμό συνδεδεμένων παγίδων εντόμων, οι οποίες καθιστούν δυνατή την αποστολή καθημερινής φωτογραφίας του είδους και του αριθμού που συλλαμβάνεται, προκειμένου να γίνει η παρέμβαση την κατάλληλη στιγμή για την καταπολέμηση των παρασίτων, ειδικά στην δενδροκομία και την αμπελουργία, όπου η Trapview κατέχει ηγετική θέση.



Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 και διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο με αλγόριθμους για τα παράσιτα ενώ έχει αναπτύξει χιλιάδες παγίδες για τα πεδία ανά τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 1.300 μοναδικούς πελάτες σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Η στρατηγική θέση της Kubota ως παγκόσμιου ηγέτη στη γεωργία και την κατασκευή τρακτέρ και αγροτικού εξοπλισμού θα επιτρέψει έτσι στην Trapview να επωφεληθεί από τα νέα μέσα ανάπτυξης προϊόντων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία