BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέοι εγχυτήρες Suffolk 6 έως 24 μέτρων στο χαρτοφυλάκιο της Tramspread

Κατάλληλοι για τοποθέτηση σε βυτιοφόρα ή τρακτέρ, οι νέοι εγχυτήρες της Tramspread διπλώνουν κάθετα, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης στον χρήστη.

16__tramspread_1

Βασίλης Σοφός

47
0

Κατασκευασμένοι στη μονάδα παραγωγή στο Σάφολκ της Αγγλίας, οι νέοι εγχυτήρες της Tramspread έρχονται με πλάτη μπούμας από 6 έως 24 μέτρα και είναι κατασκευασμένοι από γαλβανισμένο χάλυβα. Είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε βυτιοφόρα ή τρακτέρ και διπλώνουν κάθετα ενώ είναι εξοπλισμένοι με αυτόματο μάνδαλο μεταφοράς και κλειδαριά ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλη η κατασκευή τους βασίζεται στο αλουμίνιο, με την έκδοση των 24 μέτρων να αναδιπλώνεται οριζόντια γύρω από την καμπίνα του τρακτέρ. «Το χαμηλό προφίλ δεν εμποδίζει την ορατότητα πίσω από το τρακτέρ και η θέση του ταλαντευόμενου βραχίονα δεν θέτει σε κίνδυνο την πρόσφυση του τρακτέρ», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Tramspread, Terry Baker.



Όλες οι εκδόσεις με πλάτη από 6 έως 12 μέτρα διαθέτουν χειριστήρια με μία μόνο αντλία και έλεγχο της βαλβίδας του τρακτέρ. Ο εγχυτήρας των 12 μέτρων διατίθεται όμως και με δύο αντλίες (στάνταρντ στα μοντέλα των 15 και 24 μέτρων), ο οποίος συνοδεύεται από ηλεκτροϋδραυλικούς μηχανισμούς αναδίπλωσης.

Η εταιρεία λέει ότι ο αριστερός και ο δεξιός γεωμετρικός έλεγχος ανήκει στον βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα με διπλή αντλία, ενώ για εκείνουν που εργάζεται σε κυματοειδή εδάφη επιτρέπεται η ανεξάρτητη ρύθμιση ύψους του βραχίονα.



Να σημειωθεί ότι η σειρά Suffolk έχει αγωγούς σχεδιασμένους για μετρητές ροής και οθόνες ενσιρώματος ώστε να τοποθετούνται εκ των υστέρων με το Tramspread ISObus της Raven. «Αυτό μεταδίδει δεδομένα παρακολούθησης και χαρτογράφησης σε μια οθόνη στην καμπίνα, η οποία θα ενθαρρύνει όλους τους χρήστες να δοκιμάσουν και να μετρήσουν το υγρό λίπασμα για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα θρεπτικά συστατικά του», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Tramspread, Terry Baker.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία