BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην γκάμα της New Holland δισκοσβάρνες της Maschio Gaspardo για την Ευρώπη

Η New Holland υπογράφει συμφωνία με την ιταλική Maschio Gaspardo, κάποια από τα παρελκόμενα της οποίας -κυρίως δισκοσβάρνες- θα διατίθενται με την επωνυμία της πρώτης στην ευρωπαϊκή αγορά.

NH_03_SDM

Βασίλης Σοφός

50
0

Στο χαρτοφυλάκιο της New Holland εισάγονται από το 2021 οι δισκοσβάρνες SDM και SDH μαζί με τα μηχανήματα SUM και SUH της Maschio Gaspardo. Η New Holland, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την ιταλική φίρμα, επεκτείνει περαιτέρω την γκάμα παρελκόμενων άροσης και χορτονομής, κάτι που άρχισε να γίνεται από τότε που ο όμιλος CNH Industrial αγόρασε την Kongskilde, τον Οκτώβριο του 2016. Ωστόσο, υπήρξαν κάποια μεγάλα κενά στην πρώην γκάμα προϊόντων Kongskilde μετά από έλλειψη επενδύσεων από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.



«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νέα μας συνεργασία με τη Maschio Gaspardo», λέει ο Carlo Lambro, πρόεδρος της εταιρείας New Holland Agricultures. «Στη New Holland προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε και να επεκτείνουμε τα προϊόντα μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις για τις γεωργικές τους ανάγκες. Στη Maschio Gaspardo βλέπουμε έναν συνεργάτη με μια μακροχρόνια εμπειρία και έναν ηγέτη στον τομέα αυτόν, έτσι ώστε με αυτήν τη συμφωνία να φέρνουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες, διευρύνοντας περαιτέρω την επιλογή των εργαλείων για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις οργώματος με προηγμένο εξοπλισμό», ήταν οι δηλώσεις του προέδρου.

Φημολογείται πως πριν αγοράσει την Kongskilde, ο όμιλος CNH Industrial ήθελε να αγοράσει τη Maschio Gaspardo.

Από την πλευρά του, ο Mirco Maschio, πρόεδρος του ομίλου Maschio Gaspardo, πρόσθεσε: «Η Maschio Gaspardo έχει ήδη μια συνεργασία εφοδιασμού με OEM προϊόντα για την New Holland. Είμαστε περήφανοι για αυτό το νέο έργο, καθώς επιβεβαιώνει και τα υψηλής ποιότητας πρότυπα που έχει πετύχει η Maschio Gaspardo στα προϊόντα και την προσφερόμενη εξυπηρέτηση πελατών. Είναι ένα άλλο σημαντικό δομικό στοιχείο για την ανάπτυξή μας.»



Τα νέα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν πρώτα σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές: στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Να σημειωθεί, τέλος, ότι η New Holland θα παρουσιάσει τα νέα παρελκόμενά της λεπτομερώς αργότερα μέσα στο έτος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία