BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρεμιέρα για το νέο Lintrac 75 LS με 75 ίππους και κιβώτιο ZF της Steyr

Η Lindner βάζει στην γκάμα της το τρίτο κατά σειρά τρακτέρ της με τεχνολογία powershift, το οποίο έχει κιβώτιο με διαμόρφωση 16/16, προερχόμενο από το ZF της Steyr.

csm_Lindner-Lintrac-13069588_bearbeitet_9af2833334

Βασίλης Σοφός

38
0

Επεκτείνει την σειρά LS η Lindner με το «μικρό» Lintrac 75 LS των 75 ίππων, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην εικονική έκθεση που διεξήχθη από την εταιρεία πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά μοντέλο που διαθέτει κιβώτιο τεχνολογίας powershift, προερχόμενο από την Steyr. Το Lintrac 75 LS εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα Perkins Syncro και αποδίδει -όπως μαρτυρά και ο αριθμός στο μοντέλο- 75 ίππους.



Η κατασκευάστρια εξαίρει την ευελιξία που προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και την υψηλή ποιότητα που διαθέτει, αφού κάθε μηχανικό μέρος που έχει τοποθετηθεί προέρχεται από ηγετικές εταιρείες στον εκάστοτε χώρο ή είναι ανεπτυγμένο από την ίδια την Lindner. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το κιβώτιο, με τον κινητήρα αλλά και με το υδραυλικό σύστημα, το οποίο έρχεται κετευθείας από την Bosch-Rexroth.

Η καμπίνα του Lintrac 75 LS διαθέτει ανάρτηση ενώ για όλα τα μοντέλα Lintrac και Unitrac η εταιρεία προσφέρει ψηφιακά βοηθήματα όπως το TracLink Mobile αλλά και «απτά», όπως είναι το σετ εργαλείων της Offner.

«Με τη σειρά Lintrac LS, η Lindner αντικαθιστά τη γνωστή σειρά Geotrac. Το Lintrac 75 LS δείχνει τα πλεονεκτήματά του ως ένα ολοκληρωμένο τρακτέρ στη διαχείριση του λοφώδους πεδίου», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Hermann Lindner.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία