Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Kohler CheckApp: Διάγνωση, συντήρηση και ανταλλακτικά κινητήρα από το κινητό

Η Kohler κάνει διαθέσιμη μία αρκετά χρήσιμη εφαρμογή για κινητά, μέσα από την οποία ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο ό,τι συμβαίνει στον κινητήρα και να επεμβαίνει για τη συντήρηση, ενώ μπορεί παράλληλα να παραγγέλνει ανταλλακτικά από το ψηφιακό κατάστημα της εταιρείας.

img_8038-1024x683

Βασίλης Σοφός

69
0

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση του κινητήρα από τον χρήστη είναι κρίσιμης σημασίας λέει η κατασκευάστρια κινητήρων Kohler, η οποία φιλοδοξεί να προσφέρει τις τεχνολογίες της για να δώσει τη δυνατότητα άμεσης διάγνωσης, επισκευής και συντήρησης στα μηχανήματα που εφοδιάζονται με τους κινητήρες της.

Η εταιρεία ανέπτυξε το Kohler Engines CheckApp, μια εφαρμογή για κινητά που δίνει την ευκαιρία στον χρήση να παρακολουθεί και να συντηρεί τον κινητήρα του γρήγορα αλλά και να παραγγέλνει εύκολα μέσα από το ψηφιακό κατάστημα τα ανταλλακτικά που χρειάζεται.

Για κάθε συμβατό κινητήρα, το Kohler Engines CheckApp δημιουργεί μια γενική επισκόπηση της κατάστασης του κινητήρα, με άλλα λόγια, ένα προφίλ που δείχνει τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών μέσω βίντεο που δείχνουν πώς να τοποθετήσει ο ίδιος ο χρήστης τα ανταλλακτικά. Προσφέρεται όμως και το ψηφιακό κατάστημα γνήσιων ανταλλακτικών από όπου ο χρήστης μπορεί να βρει τα κατάλληλα προϊόντα που θέλει και να τα παραλάβει από τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο.Αφού εισαγάγει τον σειριακό αριθμό του κινητήρα κατά τη φάση εγγραφής, η εφαρμογή εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη βασική συντήρηση του κινητήρα ενώ το σύστημα ειδοποιήσεων της εφαρμογής στέλνει και πληροφορίες σχετικά με τα προγραμματισμένα διαστήματα συντήρησης και τη λήξη τους. Εκτός από τη συντήρησης και την παραγγελία γνήσιων ανταλλακτικών για παράδοση στην καθορισμένη διεύθυνση, ο χρήστης μπορεί να εκτελεί και γενικό διαγωνστικό έλεγχο στον κινητήρα.

Για την πραγματοποίηση της διάγνωσης, το Kohler Engines CheckApp συνδέεται μέσω Bluetooth με το Check Plus, μια συσκευή διαθέσιμη για κινητήρες με υποδοχή Deutsch, η οποία επιτρέπει την ακριβέστερη ανάγνωση των ωρών εργασίας, καθώς επικοινωνεί απευθείας με το μονάδα ελέγχου.

Για κινητήρες χωρίς Common Rail, η εταιρεία δημιουργήσε μάλιστα το Check Lite, μια συσκευή που μετρά τους κραδασμούς του κινητήρα για να καθορίσει τα διαστήματα συντήρησης, δημιουργώντας μια σειρά από ενδείξεις που θα εμφανίζονται μετά στο Kohler Engines CheckApp. Το Check Plus και το Check Lite είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 11 Νοεμβρίου 2020, με την εφαρμογή να είναι συμβατή τόσο με κινητά λογισμικού Android όσο και με iPhone.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία