Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρεμιέρα με πλήρη γκάμα 4 μοντέλων τα νέα Renault Kangoo

H γαλλική εταιρεία θα διαθέσει την άνοιξη του 2021 στην αγορά τα νέα ελαφρά επαγγελματικά Renault Kangoo van και το Express van, αμφότερα διαθέσιμα και σε ηλεκτρικές εκδόσεις.

31-2020_-_THE_NEW_RENAULT_EXPRESS_VAN_low

Βασίλης Σοφός

92
0

Προικισμένο με καινοτόμα συστήματα και σε εκδόσεις επιβατικές αλλά και επαγγελματικές κάνουν πρεμιέρα την άνοιξη του 2021 τα ολοκαίνουργια Renault Kangoo και Kangoo Van. Το All-new Kangoo Van, το καινοτόμο van με την αθλητική και δυναμική σχεδίαση, στοχεύει, κυρίως, στην κάλυψη των αναγκών που έχουν οι στόλοι οχημάτων, οι τεχνίτες και οι έμποροι, που όλοι τους αναζητούν ένα επαγγελματικό όχημα προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες τους, το οποίο να είναι και εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Εφοδιασμένο με τα καινοτόμα συστήματα Easy Sile Access και Easy Inside Rack 

To Easy Side Access είναι ένα σύστημα ιδιαίτερα πρακτικό για τα κέντρα των πόλεων. Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να έχει εύκολη πρόσβαση στο φορτίο του, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς που θέτουν οι συνθήκες στάθμευσης. Καταργώντας την κεντρική κολόνα, το Kangoo Van προσφέρει την πιο ευρεία και άνετη πλευρική πρόσβαση στην αγορά, με άνοιγμα 1,416 μ. (δηλαδή άνοιγμα διπλάσιο από το παλιό μοντέλο).

Από τη άλλη μεριά, το Easy Inside Rack, επεκτεινόμενο εσωτερικό ράφι, αποτελεί ακόμα μία καινοτόμο εφαρμογή που επιτρέπει την τοποθέτηση και μεταφορά, σε ψηλό επίπεδο, μακριών και ογκωδών αντικειμένων, απελευθερώνοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, χώρο στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

Το  Kangoo Van είναι επίσης εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK, καθώς και με νέα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, τα οποία περιλαμβάνουν και τον ψηφιακό εσωτερικό καθρέπτη, Permanent Rear View. Το νέο αυτό σύστημα προσφέρει εξαιρετική οπίσθια ορατότητα, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρηστική στα ογκώδη οχήματα.Άλλα νέα στοιχεία περιλαμβάνουν τα συστήματα Trailer Swing Assist, Brake Stability Control και AEBS Advanced Emergency Braking. Παράλληλα,  το νέο μικρό van της Renault προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη αμαξώματος και κινητήρων. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη, ενώ θα προσφέρεται τόσο με χειροκίνητο, όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και ηλεκτρικές.

Ο ωφέλιμος όγκος του κυμαίνεται μεταξύ 3,3-3,9 m3 στη βασική έκδοση, και μεταξύ 4,2-4,9 m3 στην επιμηκυμένη έκδοσή του. Το Express Van στοχεύει στους νέους επιχειρηματίες και τους μικρούς στόλους, δηλαδή σε «όσους αναζητούν την ιδανική σχέση αξίας/τιμής», λέει η εταιρεία, «καλύπτοντας τις βασικές τους ανάγκες».

Το  Express Van είναι εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK, καθώς και με νέα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Wide View Mirror. Το All-new Express, το πολυχρηστικό και οικονομικό όχημα τύπου Combi, προσφέρει 5 κανονικές θέσεις και ένα μεγάλο χώρο φόρτωσης. Στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των επιχειρηματιών που το χρειάζονται για μεικτή χρήση (επαγγελματική και ιδιωτική), αλλά, επίσης, και στους τεχνίτες και τους εμπόρους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία