Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ευκολότερη η ρύθμιση των διανομέων της Rauch μέσω νέας εφαρμογής για κινητά

Κάθε κάτοχος έξυπνου κινητού τηλεφώνου με λογιμσικό Android ή ο έχων συσκευή της Apple μπορεί να ρυθμίσει τον διανομέα της Rauch γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή που λανσάρει τώρα η εταιρεία.

170090-15056849

Βασίλης Σοφός

365
0

Εύκολη ρύθμιση του διανομέα χωρίς περιορισμούς στην αναγνώριση του τύπου λιπάσματος αλλά και στη συσκευή του χρήστη προσφέρει η νέα εφαρμογή Rauch Fertilizer Chart App που λανσάρει η ομώνυμη κατασκευάστρια για τα μηχανήματά της.

Στο δομημένο με γνώμονα την άνεση του χειρισμού μενού, δημιουργείται ένα προφίλ με τον επιθυμητό διανομέα, το πλάτος εργασίας και την ταχύτητα οδήγησης. Τα δεδομένα ρύθμισης για κόκκους λιπασμάτων, σβόλους, λεπτούς σπόρους και άλλα είναι μάλιστα διαθέσιμα για περισσότερα από 3000 λιπάσματα. Σημειωτέον ότι η εφαρμογή λειτουργεί και με παλαιότερους διανομείς της Rauch.Αναλυτικότερα, σημαντικό και ενδιαφέρον χαρακτηριστικό λειτουργίας της νέας εφαρμογής είναι η προαιρετική μονάδα WLAN που επιτρέπει τη μεταφορά όλων των παραμέτρων ρύθμισης στο μενού εργασίας της μονάδας ελέγχου QUANTRON-A ή του τερματικού Isobus, απλά πατώντας ένα κουμπί. «Τα σφάλματα στη διαμόρφωση τερματικού είναι πλέον παρελθόν», λέει η εταιρεία και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.Αξίζει να σημιεωθεί ότι ο ενιαίος τρόπος λειτουργίας και το απεριόριστο στη διαχείριση των προϊόντων που διαθέτει η εφαρμογή επιτρέπει σε κάθε χρήση να έχει πρόσβαση σε μια ευρεία βάση δεδομένων λιπάσματος. Αν, ωστόσο, κάποιος από τους επιθυμητούς τύπους λιπάσματος δεν είναι καταχωρισμένος, η Rauch προσφέρει ένα πρόσθετο σύστημα αναγνώρισης λιπάσματος εν ονόματι DiS.Το λίπασμα μπορεί να προσδιοριστεί με υψηλό βαθμό βεβαιότητας βάσει ενός ψηφιακού καταλόγου φωτογραφιών αναφοράς. Ο χρήστης καθοδηγείται αυτόματα στους σχετικούς πίνακες ρύθμισης, με τη Rauch να χρησιμοποιεί με επιτυχία αυτό το σύστημα εδώ και πολλά χρόνια σε εξαγωγικές αγορές με ελάχιστες μόνο πληροφορίες σχετικά με τα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται. Να πούμε, τέλος, πως οι μηχανικοί της εταιρείας αξιοποιούν παράλληλα και τις λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου για τη σωστή κλίση του διανομέα, αν η συσκευή τοποθετηθεί στην άκρη του μηχανήματος. Μόλις οριστεί η σωστή γωνία, ανάβει πράσινο στην οθόνη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία