Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Λιπασματοδιανομείς Kverneland Exacta Emerge για ακριβείς εφαρμογές

Η εταιρεία «Μιχαλόπουλος» φέρνει τους νέους λιπασματοδοανομείς της Kverneland στην ελληνική αγορά, με τα μοντέλα Exacta CL-TL και TLX Geospread να καλύπτουν μικρές και μεγάλες απαιτήσεις ανάλογα με το πεδίο.

KV-exacta-TL-GEOSPREAD-025-jpg-g1am0zw6m5__1_

96
0

Tα τρία μοντέλα Exacta CL-TL και TLX Geospread της γκάμας των λιπασματοδιανομέων της Kverneland ξεχωρίζουν λόγω της δυνατότητας προσαρμογής του ρυθμού εφαρμογής (κιλά/στρέμμα) στην ταχύτητα οδήγησης του μηχανήματος.

Ο έλεγχος τμημάτων που διαθέτουν εξασφαλίζει ,σύμφωνα με την Kverneland, τη σωστή τοποθέτηση του λιπάσματος στο χωράφι, η οποία είναι πολύ σημαντική για την εκτέλεση των εργασιών λίπανσης με ακρίβεια. Τα «μικρά» μοντέλα CL και TL της γκάμας διανομέων με σύστημα Geospread καταφέρνουν να ελαχιστοποιούν την αχρείαστη αλληλοεπικάλυψη στο έδαφος χάρη στον έλεγχο τμημάτων.Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το συνολικό όφελος του συστήματος σε συνδυασμό με τη σχετιζόμενη με την ταχύτητα οδήγησης λίπανση και το σύστημα διαχείρισης πλατωμάτων Geopoint μπορεί να φτάσει ακόμη και το 15%. Το εύρος διανομής είναι από 10 έως 33 μέτρα για το μοντέλο Exacta CL και από 12 έως 54 μέτρα για το Exacta TL.

Αμφότερα τα μοντέλα μπορούν να εφοδιαστούν με το τερματικό IsoMatch Tellus GO με σκοπό τον αποτελεσματικό χειρισμό αγροτικών μηχανημάτων και εργασιών ή με το IsoMatch Tellus PRO γενικής χρήσης με τη δυνατότητα προβολής και λειτουργίας δύο διαφορετικών διεπαφών ISOBUS ταυτόχρονα.

Η εταιρεία Μιχαλόπουλος (2410/571344)
αντιπροσωπεύει την Kverneland στην ελληνική αγορά

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία