BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβολή για Οκτώβριο του 2021 παίρνει η «φυσική» έκθεση EIMA

Οι διοργανωτές της μεγάλης έκθεσης του αγροτικού κλάδου, EIMA, ακυρώνουν τα σχέδιά τους για την φυσικής παρουσίας διοργάνωση τον Φεβρουάριο του 2021 στην Μπολόνια μετά τ «ζέσταμα» και την πρώτη ψηφιακή έκθεση που έγινε διαδικτυακά πριν λίγες ημέρες.

11775899

Βασίλης Σοφός

57
0

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν η πανδημία το επιτρέψει, η μεγάλη έκθεση αγροτικών μηχανημάτων EIMA θα λάβει χώρα στην Μπολόνια 19 με 23 Οκτωβρίου του 2021, ένα νέο ραντεβού που καθορίστηκε ύστερα από πρόσφατη απόφαση των διοργανωτών να ακυρώσουν την φυσική έκθεση του Φεβρουαρίου του 2021, εξαιτίας φυσικά της έξαρσης της πανδημίας.

Η έκθεση θα λάβει χώρα ουσιαστικά σε λιγότερο από ένα μήνα πριν από την έναρξη μιας δεύτερης διεθνούς εμπορικής έκθεσης, της Agritechnica στο Ανόβερο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου. Ο διοργανωτής της EIMA, FederUnacoma, δηλώνει ότι έλαβε αυτήν την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη το ημερολόγιο των διεθνών εκθέσεων, την εποχικότητα και τη διαθεσιμότητα του εκθεσιακού κέντρου της Μπολόνια.

Σε κανονική τροχιά, όπως αναφέρεται, θα μπει η EΙΜΑ, στη 45η διοργάνωσή της, το Νοέμβριο του 2022, με όλους να φιλοδοξούν ότι όλες οι εκθέσεις θα βρουν τους κανονικούς τις ρυθμούς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία