BACK TO
TOP
Τεχνολογία

30 χρόνια ιστορίας με 30.000 μεγάλες χορτοδετικές το ορόσημο που γιορτάζει η New Holland

Η New Holland Agriculture έχει πλέον παραγάγει 30.000 μεγάλες χορτοδετικές μηχανές από την είσοδό της στην αγορά το 1987, κάτι που αποτελεί σημαντικό ορόσημο, με την BigBaler 1290 Plus να είναι το τελευταιο μηχάνημα που βγήκε από το εργοστάσιο στο Βέλγιο.

NH01__30000_bigbalers

Βασίλης Σοφός

12
0

Τον αριθμό 30.000 κρύβει στο σασί της η εικονιζόμενη μεγάλη χορτοδετική BigBaler 1290 Plus της New Holland, η οποία έφτασε αισίως σε αυτό το ρεκόρ κατασκευής. Από το 1987, η εταιρεία κατασκευάζει χορτοδετικές μεγάλης κλίμακας, με τα νέα μοντέλα BigBaler να σηματοδοτούν αυτή την εξέλιξη. Το Zedelgem είναι το σημείο όπου η Νέας Ολλανδίας αναπτύσσει τις τεχνολογίες της στο τμήμα συγκομιδής.



Εκει κατασκευάζονται ενσιρωτικές μηχανές χορτοκοπτικά και αλωνιστικές και από το ίδιο σημείο φεύγουν για όλο τον κόσμο. Ο Carlo Lambro, πρόεδρος της εταιρικής ταυτότητας της Νέας Ολλανδίας, δήλωσε: «Η επίτευξη του αριθμού 30.000 είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την εταιρεία, ειδικά για τους ανθρώπους που συμμετείχαν άμεσα στη δημιουργία και που έκαναν τα μεγάλα αυτά μηχανήματα τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους εδώ στο Zedelgem που διατηρούν αυτήν την κληρονομιά. Κατασκευάζουν τις BigBaler για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο και αναπτύσσουν τα μηχανήματα του μέλλοντος».



Ο Luigi Neirynck, διευθυντής του εργοστασίου της New Holland στο Zedelgem, δήλωσε: «Όλοι μας στο εργοστάσιο του Zedelgem είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι τα μοντέλα BigBaler που σχεδιάστηκαν και παράγονται εδώ εξακολουθούν να θεωρούνται σημείο αναφοράς της βιομηχανίας. Επενδύουμε συνεχώς στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις αρχές της World Class Manufacturing, η οποία θέτει τα υψηλότερα πρότυπα για την ολοκληρωμένη διαχείριση συστημάτων και διαδικασιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία