BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μειωμένοι χρόνοι διανομής και υψηλή χωρητικότητα από τα νέα βυτιοφόρα SV της Pichon

Η Pichon παρουσίασε τη νέα γκάμα SV των ευέλικτων βυτιοφόρων της, με το μοντέλο SV16 να διαθέτει χωρητικότητα 16.000 λίτρων και το υλικό να διανέμεται εύκολα αλλά και γρήγορα στο πεδίο.

machinisme-pichon_tonne_SV_1

Βασίλης Σοφός

22
0

Με 10 μοντέλα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά SV των βυτιοφόρων διανομής της Pichon, η οποία αξιοποιεί τις τελευταίες της τεχνολογίες, παρουσιάζοντας το πρώτο της μοντέλο SV16 ενσωματωμένες αυτές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλα τα μοντέλα ενσωματώνουν «αρθρωτή» αρχιτεκτονική η οποία επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει το μηχάνημα όπως θέλει, τροποποιώντας το σύμφωνα με τις ανάγκες του. Μπορούν έτσι τα SV να φιλοξενήσουν εξοπλισμό της Vogelsang (Black Bird) με πλάτος 12 και 15 μέτρα.



Συγκεκριμένα, το ο Pichon SV16 διαθέτει ενσωματωμένο πλαίσιο και έχει συνολικό βάρος 28 τόνους, χάρη στην υιοθέτηση ενός συστήματος κίνησης που είναι σε απόσταση από τον άξονα μεγαλύτερη από 1,80 μέτρα. Το βυτιοφόρο έρχεται με άνω σωλήνα αποστράγγισης διαμέτρου 200 χιλιοστών και παγίδα πετρών.



Ένας υδραυλικός επιταχυντής αποστράγγισης είναι διαθέσιμος προαιρετικά, καθώς και ένας μετρητής ροής για την εφαρμογή των υγρών αποβλήτων με ακρίβεια.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι οι παράμετροι διανομής ελέγχονται από μια οθόνη αφής 7 ιντσών που ενσωματώνει το σύστημα iControl 7s, το οποίο προσφέρει στον χρήστη αυτοματοποίηση των κύκλων άντλησης, μεταφοράς και διανομής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία