BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα εποχή για την Antonio Carraro με ορόσημο το «specialty» Tony 8900V

Ο φιναλίστ στα βραβεία «Τρακτέρ της Χρονιάς 2021» αποτελεί το σημείο μηδέν για τη νέα εποχή που εγκαινιάζει η Antonio Carraro τόσο σε θέμα σχεδιαστικής φιλοσοφίας όσο και στο τομέα της τεχνολογίας, με το specialty Tony 8900V να απαντάει και στα δύο.

A-Carraro_TONY-8900-V-800x533

Βασίλης Σοφός

413
0

Στενό για τους αμπελώνες, 74,3 ίππων κινητήρα Stage V της Kubota και υβριδικό κιβώτιο είναι τα πρώτα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που φέρει το νέο specialty τρακτέρ της Antonio Carraro και το οποίο πρωταγωνιστεί ως φιναλίστ στην κατηγορία το για τα βραβεία «Τρακτέρ της Χρονιάς».



Όπως αναφέρει η Antonio Carraro, το νέο Tony 8900V πληροί αυτά τα κριτήρια, ενσωματώνοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα μετάδοσης που παντρεύεται με απλότητα για να φέρει την αξιοπρεπή απόδοση στο χωράφι. Παράλληλα, ο όγκος του τρακτέρ είναι εξαιρετικά περιορισμένος χάρη στο συμπαγές κιβώτιο με πλάτος 98 εκατοστά.



Η θέση οδήγησης τοποθετείται σε μια ευρύχωρη πλατφόρμα με συστήματα απομόνωσης και πολύ ηχομόνωση. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο μπροστινός άξονας επιτρέπει έναν κύκλο περιστροφής στις 55 °, παρέχοντας πολύ καλή ακρίβεια κατά τη διάρκεια των ελιγμών ενώ η προαιρετική καμπίνα AIR «V» έχει τέσσερις ορθοστάτες για πλήρη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις.



Ένα από τα πλεονεκτήματα του νέου μοντέλου Antonio Carraro που αξίζει να αναφερθεί είναι, τέλος, και η επιλογή ταυτόχρονης χρήσης πλευρικών και μπροστινών παρελκόμενων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία