BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στον όμιλο της Kuhn η βραζιλιάνικη κατασκευάστρια κάδων Khor Industrial

Το γκρουπ της Kuhn υπογράφει συμφωνία και εξαγοράζει την βραζιλιάνικη εταιρεία Khor Industrial, η οποία ειδικευεύεται στην κατασκεύη κάδων και άλλων αγροτικών παρελκομένων.

10a__khor_2_2

5
0

Στα χέρια της κατασκευάστριας αγροτικών μηχανημάτων Kuhn περνάει από το 2021 η βραζιλιάνικη εταιρεία Khor Industrial, η οποία δραστηριοποιείται από το 2007 κυρίως στην κατασκευή κάδων για το πεδίο.

Η εξαγορά αντιπροσωπεύει ένα ακόμη βήμα στην ανάπτυξη της Kuhn στη Βραζιλία και τη Νότια Αμερική, η οποία ξεκίνησε με την εξαγορά του βραζιλιάνου κατασκευαστή ψεκαστικών Montana, το 2014.

Ιδρυθείσα το 2007, η Khor κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα κάδων, που ξεκινούν με μια έκδοση χωρητικότητας 10.000 λίτρων με έναν άξονα. Η ναυαρχίδα είναι ένα μοντέλο τεσσάρων αξόνων και 50.000 λίτρων, ενώ η εταιρεία κατασκευάζει επίσης και μοντέλα χωρητικότητας 29.000 και 37.000 λίτρων.

Όπως αναφέρθηκε όμως, ο Βραζιλιάνος κατασκευαστής διαθέτει στη αγορά λιπασματοδιανομείς αλλά και καλλιεργητές, με τον κύκλο εργασιών της το 2019 να κλείνει με 4,2 εκατομμύρια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία