BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρόσβαση σε χιλιάδες ανταλλακτικά τρακτέρ μέσα από το κινητό δίνει το γκρουπ SDF

Ο όμιλος SDF εγκαινιάζει την επίσημη ιστοσελίδα SDF Store (www.sdfstore.it), μια νέα πλατφόρμα όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν απευθείας γνήσια ανταλλακτικά για μηχανήματα επωνυμίας Same, Deutz-Fahr, Lamborghini Trattori και Hürlimann. Η πλατφόρμα σύντομα θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και θα περιλαμβάνει ανταλλακτικά ακόμη και από μοντέλα του 1980.

df_serie9_01_86f_

Βασίλης Σοφός

455
0

Πιο εύκολη, πιο διαισθητική αλλά και πιο γρήγορη κάνει ο όμιλος SDF την διαδικασία παραγγελίας και παραλαβής ανταλλακτικών, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά έναν πλήρη κατάλογο από γνήσια εξαρτήματα για τρακτέρ, μοντέλα του 1980-2021. Αυτό το είδος απευθείας πώλησης είναι η πρώτη πρωτοβουλία του κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων να επιτρέπει στο κοινό να αγοράζει ανταλλακτικά μέσω ιστοτόπου.

Το κατάστημα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τους πελάτες, μεταξύ των οποίων μια λειτουργία για τον προσδιορισμό ακριβώς των σωστών ανταλλακτικών που απαιτούνται για τρακτέρ, με τον χρήση να χρειάζεται να εισάγει μόνο τον σειριακό αριθμό (ή αναζητώντας με συγκεκριμένο μοντέλο). Επιπλέον, τα ανταλλακτικά μπορούν να παραγγελθούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και από smartphone, και αποστέλλονται απευθείας στη διεύθυνση του σπιτιού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το SDF Store προσφέρει ανώτερης ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά, κάτι που έχει διασφαλιστεί από τους μηχανικούς του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου, οι οποίοι αφιερώνουν πάνω από 250.000 εργατοώρες το χρόνο για δοκιμές των εξαρτημάτων. Το αποτέλεσμα είναι η βεβαιότητα για τον τελικό πελάτη ότι το τρακτέρ του θα συνεχίσει να λειτουργεί αξιόπιστα και σε κορυφαία απόδοση καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.

Το κατάστημα θα περιλαμβάνει επίσης μια σελίδα με ιδιαίτερα σημαντικές προσφορές σε ανταλλακτικά για παλαιότερα τρακτέρ. Οι ίδιες προσφορές θα είναι επίσης διαθέσιμες στους αντιπροσώπους του γκρουπ SDF, όπου οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν αυτοπροσώπως από την εξειδίκευση υψηλά εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού.

Η γκάμα των διαθέσιμων ανταλλακτικών αποτελείται κυρίως από προϊόντα για τις απλούστερες και πιο κοινές διαδικασίες συντήρησης και επισκευής που μπορούν να κάνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες. Η ιταλική έκδοση του νέου ιστότοπου (www.sdfstore.it) έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία, ενώ συγκεκριμένες εκδόσεις σύντομα θα κυκλοφορήσουν σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.



«Μέσω αυτής της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας, της πρώτης στο είδος της στον αγροτικό κόσμο, η SDF αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πνεύμα της καινοτομίας που έχει ξεχωρίσει τις μάρκες του ομίλου από το 1927, έτος κατά το οποίο ο Francesco και ο Eugenio Cassani έθεσαν τα θεμέλια για τη γέννηση της εταιρείας», δήλωσε ο διευθυντής της επιχειρηματικής μονάδας ανταλλακτικών Alberto Perfetto. Σύμφωνα με τον ίδιο, η πλατφόρμα είναι επικεντρωμένη στις ανάγκες των τελικών πελατών και δίνει την ευκαιρία εκείνοι να εξοικονομήσουν χρόνο διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία και την απόδοση των μηχανημάτων τους καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής αυτών, επιλέγοντας την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών.

Όλη αυτή η πρωτοβουλία διεξάγεται σε συνεργασία με το δίκτυο αντιπροσώπων SDF, το οποίο παραμένει το κανάλι του SDF για τη διασφάλιση υψηλής εξειδίκευσης τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση. Το SDF Store είναι η τελευταία πρωτοβουλία στην ευρύτερη στρατηγική της εταιρείας που προσφέρει μια σειρά από τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, από συστήματα διαχείρισης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ενός αγροκτήματος έως τα αυτόνομα συστήματα οδήγησης για τρακτέρ και τις εφαρμογές mySAME και myDEUTZ-FAHR. Οι τελευταίες επιτρέπουν στους πελάτες πρόσβαση στον κόσμο των προϊόντων και υπηρεσιών SDF από το κινητό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία