Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αγροτική έκδοση «Farm» με νέα στοιχεία άνεσης για τα crossover οχήματα Gator της John Deere

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των οχημάτων XUV XUV835M και XUV865M, η John Deere προσθέτει τρία πακέτα εξοπλισμού ενώ εφοδιάζει τα μοντέλα με σύστημα κλιματισμού και ανεξάρτητους άξονες για περισσότερη άνεση.

XUV_Lineup_Field_r4g028335

Βασίλης Σοφός

1058
1

Πιο ευχάριστη και άνετη οδήγηση προσφέρουν τώρα τα νέα XUV Gator της John Deere 835M και 865M, τα οποία εφοδιάζονται και με κλιματισμό εντός της καμπίνας. Τα John Deere Gator XUV 835M και XUV 865M, που ανήκουν στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, έρχονται εξοπλισμένα με πρεσαριστή καμπίνα και προαιρετικό σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης.

Τα τετρακίνητα οχήματα διαθέτουν κινητήρα βενζίνης 53 ίππων και πετρελαίου 23 ίππων αντίστοιχα. Έχουν 454 κιλά ωφέλιμο φορτίο και ικανότητα έλξης 900 κιλών ενώ είναι διαθέσιμα σε τρία πακέτα εξοπλισμού: Comfort, Work και Farm.Η πρώτη έκδοση ενσωματώνει μεταξύ άλλων φώτα εργασίας υψηλής δέσμης και φωτιστικά σώματα εργασίας τεχνολογίας led. Στην έκδοση «Work» περιλαμβάνεται ένας πίσω προφυλακτήρας, προφυλακτήρες φτερών μπροστά και στο πάτωμα, προφυλακτήρες με πίσω φώτα και περιστρεφόμενος φάρος. Η έκδοση «Farm», ιδιαίτερα κατάλληλη για γεωργικές εργασίες, έρχεται με φώτα εργασίας led, προστατευτικά στα φτερά του αμαξώματος και τα πίσω φώτα, καθώς και εγκεκριμένο κοτσαδόρο.

Ανεξάρτητη ανάρτηση

Το Gator διαθέτει επίσης ανεξάρτητη εμπρός και πίσω ανάρτηση. Η ανάρτηση προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε ωφέλιμο φορτίο. Επιπλέον, το υψηλό επίπεδο άνεσης στην οδήγηση αυξάνεται από τη σωστή διαδρομή της εμπρός και πίσω ανάρτησης, επισημαίνει η John Deere.Οι σταθεροποιητές στον πίσω άξονα παρέχουν τώρα επιπλέον σταθερότητα - ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, με όλα τα μοντέλα XUV να είναι φυσικά εγκεκριμένα για χρήση σε δημόσιους δρόμους. Να πούμε ότι το ενεργό σύστημα διεύθυνσης -για περισσότερη άνεση και σταθερότητα- ανήκει στον βασικό εξοπλισμό των μοντέλων XUV590M, XUV590M S4, XUV855M, XUV855M S4, XUV835M και XUV865M.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-01-2021 20:30Βασιλειος Πετρου

Μετάχειρισμενα υπαρχουν

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία