Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Έλεγχο μέσω ISObus φέρνει το νέο σύστημα πίεσης ελαστικών της HR Agrartechnik

Η εταιρεία HR-Agrartechnik παρουσιάζει ένα σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών για τρακτέρ και ρυμουλκούμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το τρακτέρ μέσω του ISObus και διατίθεται ως κιτ για νέα αλλά και παλαιότερα μοντέλα τρακτέρ.

108006440_127318605693570_1441960880292676073_o

Βασίλης Σοφός

92
0

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο νέο σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών της HR-Agrartechnik είναι ο ίδιος ο έλεγχος. Για πρώτη φορά, ένας κατασκευαστής προσφέρει ρύθμιση πίεσης μέσω της πραγματικής πίεσης των ελαστικών κατά τη διαδικασία ρύθμισης.



Η διαδικτυακή παρακολούθηση έχει επίσης το πλεονέκτημα η πίεση και των τεσσάρων ελαστικών να τίθεται στη διάθεση του οδηγού. Επιπλέον, το λογισμικό ενσωματώνεται στο γνωστό ISObus του τερματικού τρακτέρ. Το τερματικό εμφανίζει την τρέχουσα πίεση και την πίεση-στόχο. Υπάρχουν επίσης δύο κουμπιά που προσαρμόζουν την πίεση για κίνηση στο δρόμο ή στο πεδίο ώστε να παρέχεται με ταχύτητα στον χειριστή η κατάλληλη κάθε φορά ρύθμιση μεταξύ δύο πιέσεων.



Προαιρετικά, το σύστημα μπορεί επίσης να παραγγελθεί με σύνδεση ISObus. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο τερματικό, ο κατασκευαστής παρέχει ένα επιπλέον τερματικό για τον έλεγχο του συστήματος ρύθμισης της πίεσης των ελαστικών. Η HR-Agrartechnik καθορίζει την πίεση των ελαστικών μέσω των καλυμμάτων στεγανοποίησης απευθείας στα ελαστικά.



Στη συνέχεια, η επιλεγμένη τιμή μεταφέρεται στον ελεγκτή μέσω Bluetooth. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι σωλήνες και ο περιστροφικός σύνδεσμος είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας και αρκετά ανθεκτικά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία