BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κιτ πνευματικής ανάρτησης για τρακτέρ του ομίλου CNH λανσάρει η Superglide Suspension

H Superglide Suspension έχει αναπτύξει ένα κιτ για να αντικαταστήσει το μηχανικό ελατήριο με ένα πνευματικό σύστημα, το οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση στα τρακτέρ New Holland T6000, T6 T7000, T7 μοντέλα μικρού και μεγάλου μεταξόνιου, καθώς και τα αντίστοιχα Case IH Maxxum και Puma.

t6_180_dynamic_command_tier4b_18_130-k

Βασίλης Σοφός

4
0

Τα πλεονεκτήματα της πνευματικής ανάρτησης έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν οι χειριστές των τρακτέρ New Holland T6000, T6 T7000, των μοντέλων T7 μικρού και μεγάλου μεταξόνιου, καθώς και των αντίστοιχων Case IH Maxxum και Puma.

Η Superglide Suspension έχει αναπτύξει ένα κιτ για να αντικαταστήσει το μηχανικό ελατήριο με ένα πνευματικό σύστημα, το οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση, αφού το σύστημα προσαρμόζεται πάντα στις αλλαγές στο βάρος της καμπίνας.

Με τον αέρα του αποσβεστήρα, η ανάρτηση είναι πάντα τοποθετημένη στη μέση, ώστε ο χειριστής να έχει μια ομοιόμορφη διαδρομή στην ανάρτηση. Ο αποσβεστήρας διαθέτει μάλιστα ένα σύστημα που επιβραδύνει στο τέλος της διαδρομής της ανάρτησης, έτσι ώστε να μην υπάρχουν τα γνωστά «χτυπήματα».



Το κιτ ανάρτησης Superglide περιλαμβάνει έναν δεύτερο συσσωρευτή, με τη βαλβίδα ελέγχου ροής να είναι τοποθετημένη μέσα σε μια πολλαπλή που δεν περιορίζει τη ροή λαδιού. Αυτό επιτρέπει στην μπροστινή ανάρτηση να κινείται πιο ελεύθερα όταν δεν υπάρχει πρόσθετο έρμα στο τρακτέρ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το κιτ θα είναι διαθέσιμο μέσω πολλών αντιπροσώπων του ομίλου CNH και ανεξάρτητων πωλητών μαζί με ένα κιτ ανάρτησης μπροστινού άξονα. Το τελευταίο προορίζεται στα μοντέλα T6000, T6 και T7 SWB, τα οποία γενικά χρειάζονται κάποια μορφή βάρους για να κάνουν την ανάρτηση να λειτουργεί πιο καλά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία