BACK TO
TOP
Τεχνολογία

McCormick X7.624: Η ναυαρχίδα των 240 ίππων καλύτερη σε άνεση, δύναμη και αισθητική

Το ισχυρότερο μοντέλο στην γκάμα X7.6 VT-Drive φέρει αναβαθμίσεις στον κινητήρα, ενώ εφοδιάζεται με ένα από τα πιο σύγχρονα σασμάν.

McCormick-X8

Βασίλης Σοφός

156
2

Νέο σχεδιασμό, βελτιωμένο φωτισμό led, περισσότερη δύναμη και πλήθος τεχνολογικών βοηθημάτων φέρνει μαζί του το νέο McCormick X7.624 VT-Drive, η ναυαρχίδα της σειράς X7.6. του ομίλου Argo Tractors. To αναβαθμισμένο μοντέλο αποδίδει πλέον 240 ίππους και εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο κινητήρα Beta Power 6,7 λίτρων, με τη ροπή του να αγγίζει τα 983 νιουτόμετρα στις 1400 σ.α.λ.



Παραλληλα, η κατασκευάστρια επισημαίνει πως το σύστημα Power Plus εξασφαλίζει καλή διαχείριση της ισχύος και οικονομία καυσίμου ενώ παράλληλα μειώνεται η φθορά του τρακτέρ και προκύπτει ένα πλούσιο απόθεμα ροπής 36%.

Ο κινητήρας έχει νέα αρχιτεκτονική για περισσότερη απόδοση, με το σύστημα καθαρισμού καυσαερίων HI-eSCR να επιτυγχάνει πρότυπα Stage V. Παράλληλα, η εταιρεία διασφάλισε ευκολότερη πρόσβαση στο μπροστινό μέρος για γρηγορότερη συντήρηση και καθαρισμό.



Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κιβώτιο ταχυτήτων: το συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων VT-Drive και το P6-Drive με το σύστημα powershift. Το τετρατάχυτο PTO και ο πίσω άξονας με ενισχυμένες τελικές μονάδες επιτρέπουν την πλήρη «έκφραση» ισχύος, με μια αρθρωτή κίνηση και αυτόματη ρύθμιση ενώ το κιβώτιο VT-Drive διατηρεί το πλαίσιο στήριξης με τη χαρακτηριστική του δομή από χυτοσίδηρο με την ανεξάρτητη μπροστινή ανάρτηση να εγγυάται χαμηλότερα επίπεδα κραδασμών, μεγαλύτερη ισχύ και βελτιωμένη πρόσφυση των μπροστινών τροχών.



Η καμπίνα, διαθέτει ημιενεργή ανάρτηση, οθόνη αφής 12 ιντσών DSM, αυτόματο κλιματισμό και έως και 20 προβολείς LED στη νέα οροφή και το ανασχεδιασμένο καπό για γενικό φωτισμό κατά την εργασία.

Τέλος, το προηγμένο σύστημα διαχείρισης στόλου της McCormick καθιστά δυνατή τη διαχείριση ενός στόλου τρακτέρ παρέχοντας άμεσες, ακριβείς πληροφορίες με δεδομένα για την περιοχή εργασίας, εξ αποστάσεως επικοινωνία και εντοπισμό.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

17-11-2023 03:15IABAPOWkQ

Cre activity in Sox9 Pten mice was induced by subcutaneous injection of three doses of tamoxifen 125 mg kg, Sigma Aldrich, St Louis, MO, USA every other day at 1 month of age <a href=http://viagr.cfd>same day viagra</a> The procedure enabled the transepithelial current to be recorded in the voltage clamp mode 18

Απάντηση

14-01-2021 21:49Βαγγέλης Γκαιτατζης

Μπραβο&πολλα Συγχαρητήρια. Καλές Δουλειές&Καλές Πωλήσεις. Ότι Καλύτερο...!!?!.Χρονια Πολλά&Καλή Χρόνια...!!!.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία