BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά και αυτόνομα τρακτέρ στον κόσμο από την Ztractor

Το μοντέλο Bearcub-24 συλλέγει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο ενώ λειτουργεί στο πεδίο για τις παραδοσιακές εργασίες που σε άλλη περίπτωση θα εκτελούσε ένα κανονικό τρακτερ.

117180747_3258578127498870_2885897323217788530_o

Βασίλης Σοφός

89
0

Αισθητήρες, κάμερες και ο εξοπλισμό μετρήσεων ακριβείας που συλλεγουν ένα μεγάλο όγκο δεδομένων ενσωματώνει ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά και αυτόνομα τρακτέρ της Ztractor, με την τελευταία να διαθέτει το μηχάνημα στη αγορά μέσω παραγγελίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ηλεκτρικό αυτό τρακτέρ είναι ιδανικό για λαχανικά, μούρα και αμπελώνες, με την ηλεκτρική του τροφοδοσία, τον σύνδεσμο 3 σημείων και το ισχυρό PTO να υποστηρίζουν όλα τα εργαλεία κατηγορίας 1.



«Οι αλγόριθμοι μπαταριών και το Σύστημα Διαχείρισης Μπαταριών (BMS) έκαναν τον ηλεκτρικό τρακτέρ πραγματικότητα το 2019», λέει η εταιρεία, η οποία λάνσαρε τελικά στη αγορά το πρώτο από τα τρία μηχανήματα που έχει στο χαρτοφυλάκιό της σχεδόν έτοιμα.

Όπως τονίζεται, προτεραιότητα των μηχανικών της εταιρείας ήταν να δημιουργήσουν το προϊόν με μοναδική εμπειρία χρήστη για τους πρώτους πελάτες της Ztractor. Έτσι, το τρακτέρ διαθέτει ρυθμιζόμενο σύστημα πλαισίου που το καθιστά ευέλικτο με το πλάτος σειράς και το μέγεθος της σποροκλίνης σε όλες τις καλλιέργειες.



Φυσικά, η εταιρεία δεν ξέχασε την ασφάλεια ως ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά στα οποία πρέπει πλέον να εστιάζει κάθε κατασκευαστής συστημάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία