Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η αυστριακή ρομποτική ταϊστρα Butler Gold γίνεται «Pro» σε ισχύ και απόδοση

Η Wasserbauer λανσάρει την αναβαθμισμένη ρομποτική ταϊστρα Butler Gold P ro, για την οποία υπόσχεται μειωμένους χρόνους εργασίας και αρκετά ομαλό τρόπο πρόσεγγισης και διανομής της τροφής εντός του στάβλου.

Screenshot_2021-01-15_at_11_05_27_AM_2

Βασίλης Σοφός

119
0

Πιο ισχυρή και πιο εύχρηστη κάνει τη νέα γενιά της αυτόνομης ρομποτικής ταϊστρας Butler Gold η αυστριακή Wasserbauer. Η νέα γενιά, η Butler Gold Pro, είναι πιο αποδοτική αλλά και πιο ευφυής, αφού ενσωματώνει μία μεγάλη οθόνη αφής έτοιμη να καλύψει όλες τις λειτουργίες που θέλει ο χρήστης εν τάχει.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο νέος ηλεκτροκινητήρας του Pro είναι 20% πιο αποδοτικός, οι χρόνοι φόρτισης είναι μικρότεροι και η χωρητικότητα φόρτισης υψηλότερη. Το Butler Gold Pro ωθεί ομοιόμορφα και ομαλά τη τροφή στο τραπέζι τροφοδοσίας χωρίς πίεση, λέει η εταιρεία. Παράλληλα, ο ειδικός μεταφορέας του, διατηρεί τη φρεσκάδα και την ποιότητα της τροφής.

Σύμφωνα με τηνν Wasserbauer, τα ζώα «ενθαρρύνονται» στο να λαμβάνουν τη τροφή τους ενώ το ρομπότ ψεκάζει και μικρές ποσότητες συμπυκνωμένης τροφής ή ανόργανων συστατικών στη βασική τροφοδοσία για να τα «δελεάσει». Αυτό, τελικά, αυξάνει την πρόσληψη τροφής και την απόδοση στην παραγωγή γάλακτος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία