BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σύστημα προστασίας παρελκόμενων από τη λάσπη λανσάρει η Chafer

Η εταιρεία εισάγει στην αγορά επεκτάσεις λασπωτήρα που προσαρμόζονται στο σύνδεσμο του τρακτέρ, σχεδιασμένες για να διατηρούν το ρυμουλκούμενο ψεκαστικό καθαρό ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

18__chafer

Βασίλης Σοφός

31
0

Το πρώτο σύστημα λασπωτήρων για προστασία του ψεκαστικού από την ίδια τη κατασκευάστρια ψεκαστικών Chafer Machinery εισάγεται στην αγορά. Η εταιρεία λανσάρει έτσι ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας του ρυμουλκούμενου ψεκαστικού, το οποίο σε αντίθετη περίπτωση θα γέμισε με λάσπες.



Οι επεκτάσεις αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε συνδέσμους Cat II, III και IV, με τους κάτω πείρους σύνδεσης να είναι αναστρέψιμοι ανάλογα με το τι απαιτείται. Και επειδή πρόκεται για ένα μεγάλο εξάρτημα, η εταιρεία συμβουλεύει τον χρήση να σηκώσει το προστατευτικό πάνω από τη ράβδο ψεκασμού και τις σωληνώσεις.



Ευκολότερη γίνεται η εφαρμογή πριν συνδεθεί το ψεκαστικό, με την κάθε πλευρά να προσαρμόζεται στον οριζόντιο σωλήνα χρησιμοποιώντας σφιγκτήρες Stuaf και επιτρέποντας στον προφυλακτήρα να μετακινηθεί μέσα και έξω για να ταιριάζει σε διαφορετικά πλάτη τρακτέρ.

Σύμφωνα με τη Chafer, οι λασπωτήρες αυτοί είναι κατασκευασμένοι από υλικό PVC, το χυτευμένο πτερύγιο από ενισχυμένο καουτσούκ, ενώ το πλαίσιο είναι επικαλυμμένο με ατσάλι. «Λανσάρουμε αυτούς τους προφυλακτήρες για την επίλυση ενός προβλήματος για τους πελάτες που χρησιμοποιούν αρκετά το ψεκαστικό, λέει ο Joe Allen από το τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων της Chafer.



«Ωστόσο, το προϊόν είναι προφανώς χρήσιμο για κάθε εργαλείο, οπότε αναμένουμε να πουλήσουμε έναν καλό αριθμό αντιτύπων, εκτός τη καλή πελατειακή μας βάση», δηλώνει ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία