Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Υψηλής τεχνολογίας μαχαίρια βάζει η Amazone στις Cirrus 6003-2 και 6003-2C

Η Amazone βελτιώνει περαιτέρω τα μοντέλα σπαρτικών Cirrus 6003-2 και 6003-2C, ενσωματώντοντας το νέο σύστημα TwinTeC + για γρήγορη σπορά μεγάλων περιοχών, με μαχαίρια που παρέχουν αξιόπιστη λειτουργία κάτω από όλες τις εδαφικές συνθήκες.

sowing-machines-cirrus-6003-2-c-rotec-amazone_4_

Βασίλης Σοφός

62
0

Με μαχαίρια διαμέτρου 380 χιλιοστών και το βελτιωμένο σύστημα TwinTeC + εξοπλίζει η Amazone τα ανανεωμένα μοντέλα σπαρτικών Cirrus 6003-2 και 6003-2C. Το σύστημα TwinTeC+ παρέχει αξιόπιστη λειτουργία κάτω από όλους τους τύπους εδάφους και τις συνθήκες λειτουργίας, αφού κόβουν τέλεια τις αυλακιές με ακριβές βάθος σε ταχύτητες λειτουργίας μεταξύ 10 και 20 χιλιομέτρων την ώρα.

Τα μαχαίρια διαμέτρου 380 χιλιοστών είναι κατασκευασμένα από προεντεταμένο χάλυβα βορίου για υψηλή αντοχή στη φθορά και τοποθετήθηκαν σε απόσταση 12,5 και 16,6 εκατοστών, λέει η κατασκευάστρια. Η πίεση του μαχαιριού μπορεί να ρυθμιστεί υδραυλικά από 15 έως 100 κιλά για να διασφαλιστεί η ακριβής παρακολούθηση του περιγράμματος σε λοφώδες έδαφος και η ακριβής τοποθέτηση σπόρων, ακόμη και όταν ο χειριστής διαχειρίζεται μικρούς σπόρους.Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό σημαίνει ότι η πίεση του μαχαιριού μπορεί να αντισταθμιστεί γρήγορα και εύκολα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες του εδάφους για να διατηρηθεί μια συνεπής καθοδήγηση βάθους. Αυτό ακόμα και με σκληρές επιφάνειες, βαριά εδάφη ή κυματιστές επιφάνειες, με το μαχαίρι να φτάνει αξιόπιστα στο βάθος τοποθέτησης.

Παράλληλα, η μεγάλη απόσταση μεταξύ των μαχαιριών και των σειρών, μαζί με το σχετικά επίπεδο βήμα 10 μοιρών των δίσκων σποράς, εξασφαλίζει πολύ καλή απόδοση και λειτουργία χωρίς μπλοκάρισμα ακόμη και κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Η πίεση του μαχαιριού μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης ενώ το βάθος εργασίας ρυθμίζεται χρησιμοποιώντας τις μηχανικές λαβές.Οι κύλινδροι καθοδήγησης βάθους με πλάτος λειτουργίας 50, 65 ή 80 χιλιοστών μπορούν να τοποθετηθούν για να ταιριάζουν με τις ελαφριές, μεσαίες ή βαριές συνθήκες εδάφους ενώ μια σβάρνα με ρυθμιζόμενη ένταση λειτουργίας μπορεί να τοποθετηθεί στους τροχούς της δεύτερης σειράς μαχαιριού.

Εναλλακτικά, το Cirrus μπορεί να εξοπλιστεί με τον υπάρχοντα μονό δίσκο RoTeC, ο οποίος είναι ιδανικός για χρήση σε βαριά ή κολλώδη εδάφη ή για περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγάλη ποσότητα υπολειμμάτων καλλιέργειας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία