BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο μοντέλο στρατηγικής για μικρούς και μεγάλους αγρότες εφαρμόζει στο εξής η John Deere

Ξεκινώντας από το οικονομικό έτος 2021, η John Deere εφαρμόζει μια νέα στρατηγική κατά την οποία οι κλάδοι γεωργίας και χορτονομής χωρίζονται σε δύο νέα τμήματα.

8rt_410_2track_r4c013011_large_6bc985520d20cd64cdcfb1bb3b430a96ee4278bc

Βασίλης Σοφός

39
0

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Farm Equipment, η John Deere προχωρά σε πλήρη αναδιοργάνωση της στρατηγικής λειτουργίας της για τους κλάδους των υπηρεσιών και προϊόντων γεωργίας και χορτονομής. Αναλυτικότερα, ο τομέας της παραγωγής και της γεωργίας ακριβείας είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό, την ανάπτυξη και την παροχή παγκόσμιων λύσεων εξοπλισμού και τεχνολογίας για να «ξεκλειδώσει» την αξία των πελατών για παραγωγούς μεγάλων κόκκων, μικρών κόκκων, βαμβακιού και ζάχαρης.

Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν μεγάλου και μεσαίου μεγέθους τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές, βαμβακοσυλλέκτικές μηχανές, αλωνιστικές ζαχαροκάλαμου, φορτωτές και εργαλείας προετοιμασίας εδάφους, σποράς, εφαρμογής και καλλιέργειας.

Από τη άλλη μεριά, ο τομέας της γεωργίας για τους μικρούς παραγωγούς είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό, την ανάπτυξη και την παράδοση προϊόντων με γνώμονα την αγορά για την υποστήριξη μεσαίου μεγέθους και μικρού μεγέθους καλλιεργητών και παραγωγών παγκοσμίως.

Οι δραστηριότητες οργανώνονται κυρίως για την υποστήριξη συστημάτων παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και ζωοτροφών, καλλιεργειών υψηλής αξίας και φορείς εκμετάλλευσης κοινής ωφέλειας. Τα πρωτογενή προϊόντα περιλαμβάνουν ορισμένα μεσαίου μεγέθους και μικρά τρακτέρ, καθώς και εξοπλισμό χορτονομής, εξοπλισμό ενσιρώματος, εξοπλισμό δημόσιας χρήσης και δημόσια οχήματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία