BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εντατική χαλάρωση εδάφους με αντοχή υπόσχεται η Pöttinger για τα δόντια καλλιεργητών Durastar

Η Pöttinger λανσάρει τα νέα ανθεκτικά στενά μέρη Durastar για χαλάρωση του εδάφους σε βάθος έως και 35 εκατοστά.

POETTINGER_TERRIA_6040_Case_Leipzig-DJI_0147_SAT_3

Βασίλης Σοφός

29
0

Ανθεκτικότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλη γκάμα εξαρτημάτων προσφέρουν τα νέα μέρη καλλιεργητών Durastar που λανσάρει η Pöttinger για την εντατική χαλάρωση του εδάφους από τους καλλιεργητές της. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ανθεκτικά αυτά δόντια μπορούν να διαπεράσουν σε βάθος έως και 35 εκατοστά το συμπαγές έδαφος.



Διαθέσιμα για τους τριών και τεσσάρων σειρών-συρόμενους καλλιεργητές Terria και τα αναρτώμενα μοντέλα Synkro, τα νέα εξαρτήματα διατίθενται αρχικά στη στενή τους έκδοση με πλάτος 40 χιλιοστών, κάτι που οδηγεί σε μακροπρόθεσμη βελτίωση της δομής του εδάφους και της διείσδυσης των ριζών. Επίσης νέα είναι η σειρά Durastar plus με πλατιά πόδια.



Αυτές οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες για μοντέλα Terria τριών και τεσσάρων σειρών και καλλιεργητές Synkro 1030 τριών σειρών. Όπως λέει η εταιρεία, τα Durastar plus διαθέτουν μια «εξαιρετικά» ανθεκτική στη φθορά αιχμή, εφοδιασμένη με άκρες καρβιδίου.



Σημειωτέον πως η Pöttinger λέει ότι τα νέα εξαρτήματα είναι τέσσερις φορές καλύτερα σε ανθεκτικότητα από τα κλασικά πόδια τύπου πάπιας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία