Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η New Holland λανσάρει τη νέα σειρά D των μεγάλων φορτωτών της

Οι σύγχρονοι τροχοφόροι φορτωτές της εταιρείας αναβαθμίζονται και στόχο έχουν να προσφέρουν τις πιο σύγχρονες λειτουργίες αλλά και μια σημαντική εξοικονόμηση στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

03_W170D_16_148

Βασίλης Σοφός

41
0

Εξοικονόμηση έως και 20.000 € στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας με διαστήματα συντήρησης στις 1000 ώρες και λειτουργία Smart Work είναι μεταξύ άλλων τα νέα χαρακτηριστικά που εξαίρει η New Holland για τη νέα γενιά φορτωτών της σειράς D.
 Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αναβαθμίσεις εστιάζουν στην ενίσχυση της εμπειρίας του χειριστή και στην παροχή σημαντικών πλεονεκτημάτων στο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, στοιχεία πολύ βασικά για τις δραστηριότητες και τις επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το έξυπνο σύστημα μετάδοσης κίνησης αλλά και το σύστημα ψύξης εξασφαλίζουν ανώτερη ποιότητα λειτουργίας και σε συνδυασμό με την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου φορτίου προς βάρος, οι φορτωτές της σειράς D έρχονται συνολικά πιο άνετοι και αποδοτικοί.Ο Alain de Nanteuil, ηγετικό στέλεχος στην New Holland Ευρώπης, δηλώνει: «Οι εργολάβοι συγκομιδής ζωοτροφών και οι ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων βιοαερίου αγαπούν ήδη τους τροχοφόρους φορτωτές μας, επειδή εστιάζουμε στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Τα μηχανήματά μας ωθούν και ανεβαίνουν γρήγορα για έως και 17 ώρες την ημέρα, έχοντας αυξημένο χρόνο λειτουργίας στην ενσίρωση. Με τις βελτιώσεις που έχουμε εισαγάγει, πιστεύουμε ότι είναι ο πιο συναρπαστικός τροχοφόρος φορτωτής που έχει δημιουργήσει ποτέ η New Holland.»

Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας μειωμένο κατά 20.000 €

Η New Holland εισήγαγε δύο σημαντικές βελτιώσεις που εστιάζονται στην κατανάλωση καυσίμου και στο κόστος συντήρησης, στοιχεία που μαζί μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 20.000 ευρώ κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του μηχανήματος.Η πρώτη καινοτομία είναι η νέα λειτουργία Smart Work που προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 10% σε ένα μηχάνημα που ξεχωρίζει ήδη για την αποδοτικότητα του καυσίμου. Η άλλη σημαντική βελτίωση είναι η επέκταση των διαστημάτων σέρβις από 500 σε 1.000 ώρες, κάτι που προσφέρει εξοικονόμηση έως και 20%

Η χαρά του χειριστή 


Η έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών διαθέτει τώρα μια πιο φιλική προς τον χρήστη λειτουργία. Τα νέα ρυθμιζόμενα κουμπιά γρήγορης πρόσβασης που είναι προσαρμοσμένα στα δάχτυλα του χειριστή επιτρέπουν την αλληλεπίδραση με την οθόνη χωρίς διακοπή των λειτουργιών, ενώ η λειτουργία αυτόματης ευθυγράμμισης διευκολύνει τον χειρισμό του πιρουνιού το οποίο είναι παράλληλα τοποθετημένο στο έδαφος.

Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, ο μετρητής του ωφέλιμου φορτίου έχει σχεδιαστεί έτσι που να παρακολουθεί με ακρίβεια την ποσότητα του υλικού που φορτώνεται, με το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών να διασφαλίζει ότι τα ελαστικά λειτουργούν πάντα με τη βέλτιστη πίεση, μειώνοντας τη χρήση καυσίμου και τη φθορά τους.Παράλληλα, η ορατότητα που παρέχεται από το μονοκόμματο παρμπρίζ και την πίσω κάμερα βελτιώνεται περαιτέρω με το προαιρετικό πακέτο φωτισμού «Enhanced Lighting Pack». Έτσι, τα φωτιστικά των 43.000 Lumen κάνουν τη νύχτα μέρα για ασφαλή και αποτελεσματική νυχτερινή λειτουργία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία