Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβάθμιση για τη μηχανή συγκομιδής Evo 280 της Grimme

H κατασκευάστρια Grimme αυξάνει το περιεχόμενο του κάδου της μηχανής Evo 280 δύο σειρών σε 6 τόνους. Επιπλέον, το ύψος φόρτωσης έχει αυξηθεί, το ίδιο και η εμβέλεια του ιμάντα εκφόρτωσης.

grimme-non-stopbunker-nieuw-768x512__1_

Βασίλης Σοφός

15
0

Με ένα τυπικό κάδο 8 τόνων, η μηχανή συγκομιδής Evo 280 είναι σταθερή κατά την εκφόρτωση. Με τον κάδο που κυκλοφόρησε το 2014 η εταιρεία, ο χρήστης μπορεί να ξεφορτώσει κατά την οδήγηση. Ο κάδος αποτελείται ένα μονοκόμματο ιμάντα που μπορεί να περιστραφεί προς τα πίσω όταν η ανατροπή είναι γεμάτη ή η αποθήκη είναι άδεια.

Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι ο χειριστής μπορεί αργότερα να περιστρέψει τον ιμάντα κάδου λίγο προς τα εμπρός και να χρησιμοποιήσει πλήρως τα περιεχόμενα της αποθήκης. Η λειτουργία του νέου κάδου 6 τόνων είναι πανομοιότυπη.

Σύμφωνα με την Grimme, ο χρόνος εκφόρτωσης ενός πλήρους κάδου είναι 45 δευτερόλεπτα και, όπως αναφέρται, αυτό μεταφράζεται στο ήμισυ του χρόνου εκφόρτωσης ενός κάδου με δύο μουσαμάδες. Η Grimme μπορεί πλέον να τροφοδοτήσει τημηχανή με υδραυλική κίνηση στους δύο τροχούς, με συνολική ώθηση 2,3 τόνων.

Χάρη στον τηλεσκοπικό άξονα μήκους 500 χιλιοστών, το πλάτος μεταφοράς στο δρόμο παραμένει κάτω από 3 μέτρα. Επιπλέον, οι τεχνικές καθαρισμού παραμένουν αξιόπιστες με το Turbo Clean, αφού το προσκολλημένο χώμα φεύγει εύκολα. Τέλος, για βαριά εδάφη, ο κατασκευαστής παρέχει ανθεκτικές στη φθορά άκρες πλαστικής διάτμησης που μειώσουν στο ελάχιστο την πρόσφυση στο έδαφος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία