Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με σύστημα προστασίας του εδάφους έρχονται τα νέα ελαστικά τρακτέρ της Kleber

Η Kleber δημιούργησε μια νέα γενιά της δημοφιλούς γκάμας γεωργικών ελαστικών Topker με τεχνολογία IF (βελτιωμένη κάμψη) για πρώτη φορά.

2102-kleber-topker-if-tyre-a

Βασίλης Σοφός

172
0

Το Topker IF είναι το νέο ελαστικό τρακτέρ της Kleber που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της πρόσφυσης, της άνεσης και της παραγωγικότητας για τρακτέρ υψηλής ιπποδύναμης που αποδίδουν περισσότερους από 200 ίππους.

«Η νέα γκάμα, που περιλαμβάνει πέντε μεγέθη για μπροστά και έξι μεγέθη για πίσω, παρέχει στους αγρότες ένα ελαστικό IF υψηλής ποιότητας σε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής», λέει η εταιρεία. Τα ελαστικά με βαθμό IF επωφελούνται από μια δομή πλευρικού τοιχώματος που είναι πιο ευέλικτη, επιτρέποντας στους χειριστές να μεταφέρουν περισσότερο φορτίο στην ίδια πίεση ή να μεταφέρουν το ίδιο φορτίο σε χαμηλότερη πίεση, σε σύγκριση με τα τυπικά ελαστικά του ίδιου μεγέθους.

Ο διευθυντής τεχνικής υποστήριξης πελατών της Kleber, Gordon Brookes, δήλωσε ότι το Kleber Topker IF ήταν μια λύση προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες των αγροτών σε μια εποχή που τα σύγχρονα αγροτικά μηχανήματα γίνονται όλο και μεγαλύτερα. «Η ικανότητα μείωσης των πιέσεων των ελαστικών σημαίνει ότι ο αντίκτυπος στο έδαφος είναι πολύ μικρότερος, μειώνοντας τη συμπίεση του εδάφους και συμβάλλοντας στη βελτίωση των αποδόσεων», πρόσθεσε ο ίδιος.Τα νέα ελαστικά έχουν σχεδιαστεί για γενική χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι οι αγρότες και οι εργολάβοι μπορούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που προσφέρουν ανεξάρτητα από το αν λειτουργούν τα τρακτέρ σε μικρές καλλιέργειες ή μικτές εκμεταλλεύσεις.

Το Kleber Topker IF έχει ένα νέο μοτίβο πέλματος για να μεγιστοποιήσει την επαφή του ελαστικού με το έδαφος. Η απόσταση των ραβδώσεων εξασφαλίζει μεγαλύτερη πρόσφυση έως και 15% από το τυπικό ελαστικό Kleber Topker. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι επικαλυπτόμενες ραβδώσεις εγγυώνται μια ομαλή οδήγηση στο δρόμο και ενισχύονται για να βελτιώσουν τη ζωή και τη σταθερότητα του πέλματος, ενώ ο σχεδιασμός τους βελτιώνει τις ιδιότητες αυτοκαθαρισμού των ελαστικών.

Η νέα σειρά είναι άμεσα διαθέσιμη σε τέσσερα βασικά μεγέθη - IF 710 / 70R42, IF 600 / 70R30, IF 650 / 85R38 και IF 800 / 70R38. Ακόμα επτά μεγέθη πρόκειται να ακολουθήσουν καθ 'όλη τη διάρκεια του 2021, με το εύρος να περιλαμβάνει επιλογές για ζάντες από 28 έως 42 ίντσες, με την κατασκευή να πραγματοποιείται σε εργοστάσια στη Γαλλία και την Ισπανία. Η πλήρης σειρά γεωργικών προϊόντων Kleber περιλαμβάνει τα Traker, Fitker και Gripker για τρακτέρ με ιπποδύναμη από 80 έως 200 ίππους ενώ το Topker και το Topker IF προτείνονται για βαρύτερη αγροτική εργασία με μηχανήματα υψηλότερης ιπποδύναμης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία