Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με σχεδόν 700 ίππους στην αγορά τα νέα John Deere της σειράς 9

Η εταιρεία αναβαθμίσει τα κορυφαία στον χαρτοφυλάκιό της μοντέλα, με το μεγαλύτερο στη σειρά 9R/RX 640 να αποδίδει 691 ίππους, που φτάνουν έξυπνα στο έδαφος.

tractor_9560r_n_3_2

Βασίλης Σοφός

2437
0

Μετά το φρεσκάρισμα των σειρών 7 και 8, η John Deere παρουσίασε τα αναβαθμισμένα τρακτέρ των σειρών 9 R, 9RT και 9RX με τη νέα καμπίνα. Πιο συγκεκριμένα, ο δέκτης StarFire 6000 είναι τώρα ενσωματωμένος στην οροφή της καμπίνας και -όπως και η μεγάλη οθόνη CommandCenter 4600- αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.Με επιπλέον χρέωση υπάρχει το ολοκληρωμένο πακέτο ενεργοποίησης με αυτόματη περιστροφή, έλεγχο ενότητας, έλεγχο μεταβλητού ρυθμού εφαρμογής και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά γεωργίας ακριβείας.

Στιβαρό και ισχυρό σε ιπποδύναμη

Τα μοντέλα της σειράς 9τροφοδοτούνται από τον νέο κινητήρα 13,6 λίτρων, ο οποίος χρησιμοποιείται επίσης στην εξίσου νέα ισχυρή αλωνιστική X9. Μόνο στο νέο κορυφαίο μοντέλο 9R / RX 640 με μέγιστη ισχύ 691 ίππους παραμένει ο κινητήρας των 15 λίτρων της Cummins.

Συνολικά, τα διαθέσιμα μοντέλα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η κατασκευάστρια παρουσιάζονται παρακάτω.Εκτός από περισσότερη απόδοση και άνεση, οι μηχανικοί των συγκεκριμένων μοντέλων επικεντρώθηκαν κυρίως στην αξιοπιστία και την περαιτέρω μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας. Μεταξύ άλλων, το κιβώτιο ταχυτήτων «e18», οι άξονες και το πλαίσιο έχουν ενισχυθεί και βελτιωθεί σημαντικά.Το μειωμένο συνολικό κόστος λειτουργίας επιβαβαιώνουν οι αριθμοί των διαστημάτων σέρβις. Τα διαστήματα έχουν επεκταθεί και, για παράδειγμα, η συντήρηση του νέου συστήματος ανεμιστήρα και στρέψης γίνεται μόνο κάθε 5.000 ώρες ενώ πέρυσι η John Deere διπλασίασε την εργοστασιακή εγγύηση σε 2 χρόνια ή 2.000 ώρες λειτουργίας.

Περαιτέρω επεκτάσεις εγγύησης για το PowerGard Protection/Plus είναι τώρα δυνατές για έως και 8 χρόνια ή 8.000 ώρες λειτουργίας, με τις ωριαίες τιμές να έχουν μειωθεί κατά σχεδόν 40%.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία