BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μηχάνημα της Χρονιάς 2020-21 η μηχανή συγκομιδής Austoft 8810 της Case

Η Βραζιλία τιμά το νέο μηχάνημα συγκομιδής ζαχαροκάλαμου Austoft 8810 για την αποδοτικότητά του και την εξαιρετική ποιότητα συγκομιδής.

cover_retouched_case_18_triplo_colhedora_cana_v1_extendido_ret_media_580359_280_

Βασίλης Σοφός

10
0

Η Case IH προσθέτει άλλον ένα τίτλο στα βραβεία της με τη μηχανή συγκομιδής ζαχαροκάλαμου Austoft 8810 να κερδίζει πρόσφατα στα βραβεία Machine of the Year 2020-2021 στη Βραζιλία. Η Austoft 8810, η οποία υποβλήθηκε σε μια σειρά τεχνικών αξιολογήσεων που πραγματοποιήθηκαν από καθηγητές στον τομέα της μηχανικής γεωργίας σε σημαντικά δημόσια πανεπιστήμια της Βραζιλίας, θεωρήθηκε η καλύτερη μηχανή στην κατηγορία.

«Αυτό το βραβείο αποδεικνύει την ποιότητα, την αποδοτικότητα, την υψηλή απόδοση και την τεχνολογία που αποτελούν παράδειγμα στον εξοπλισμό της Case IH», δήλωσε ο Michele Monzio, Διευθυντής προϊόντος για την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Καθ 'όλη τη μακρά και πολύ δημοφιλή πορεία της, το μηχάνημα συγκομιδής Case IH Austoft προωθεί την εξαιρετική ποιότητα ζαχαροκάλαμου με πολύ καθαρά δείγματα. Έχει κερδίσει επίσης μια σταθερή φήμη για τις προηγμένες της λύσεις και τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών σε όλο τον κόσμο.

Από τότε που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1940 από τους αδελφούς Toft στο νοτιοανατολικό Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, το μηχάνημα έχει εξελιχθεί σε υψηλής τεχνολογίας, κομψή μηχανή του σήμερα, διατηρώντας παράλληλα το καινοτόμο πλεονέκτημα που είχε το μηχάνημα 77 χρόνια πριν.

Σήμερα, οι μηχανές ζαχαροκάλαμου Austoft κόβουν περίπου μισό δισεκατομμύριο μετρικούς τόνους ζαχαροκάλαμου ετησίως σε ολόκληρο τον κόσμο, από τη Νότια Αμερική έως τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία, την Κίνα, το Σουδάν, την Παπούα Νέα Γουινέα και την Αυστραλία.

«Τα μοντέλα Austoft 8010 και 8810 ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση για καινοτομία στη βιομηχανία συγκομιδής ζαχαροκάλαμου. Είμαστε βέβαιοι ότι οι καλλιεργητές ζαχαροκάλαμου θα εκτιμήσουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτών των μηχανών που θα προσφέρουν περισσότερα κέρδη στους αγρότες και αυξημένη παραγωγή ζαχαροκάλαμου», δήλωσε ο κ. Monzio. «Η απόκτηση αυτού του τίτλου στη Βραζιλία είναι μια περαιτέρω αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο το προϊόν αυτό πρωτοστατεί στη βιομηχανία συγκομιδής ζαχαροκάλαμου, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία