Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ελκυστικό και εκτεταμένο το νέο πακέτο υποστήριξης Maxi Care Plus για τρακτέρ της Claas

Η γερμανική φίρμα προσφέρει στους ιδιοκτήτες των τριών σειρών τρακτέρ το νέο πρόγραμμα Maxi Care Plus, το οποίο δίνει περισσότερη ασφάλεια και μειωμένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας στον χειριστή, με κάλυψη για 8 χρόνια ή 8000 ώρες λειτουργίας.

279670-dataRawRgb

Βασίλης Σοφός

198
0

Η συνολική εκτίμηση όλων των λειτουργικών δαπανών των γεωργικών μηχανημάτων, δηλαδή το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, παίζει σημαντικό ρόλο για όλο και περισσότερους αγρότες και εργολάβους κατά την αγορά των νέων μηχανημάτων, λέει η κατασκευάστρια Claas, η οποία επεκτείνει τις υπάρχουσες υπηρεσίες των πακέτων Maxi Care Plus.

Το συγκεκριμένο πακέτο θα αφορά στο εξής τα τρακτέρ ARION 400/500/600, AXION 800/900 / 900TT και XERION με μέγιστη απόδοση από 125 έως 534 ίππους. Σε αυτά περιλαμβάνεται η εκτεταμένη εγγύηση Maxi Care Protect και το πακέτο υπηρεσιών συντήρησης Maxi Care ως ένα «ελκυστικό πακέτο», όπως αναφέρθηκε από την ίδια την εταιρεία.

Αναλυτικότερα, με το νέο πακέτο Maxi Care Protect η εγγύηση του κατασκευαστή επεκτείνεται έως και 8 χρόνια ή 8.000 ώρες λειτουργίας. Όπως σε κάθε νόμιμη περίπτωση εγγύησης, καλύπτονται όλα τα απαιτούμενα ανταλλακτικά της Claas, αναλώσιμα και λιπαντικά.Το Maxi Care Maintenance, από την άλλη, περιλαμβάνει όλες τις εργασίες συντήρησης από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Claas χρησιμοποιώντας αυθεντικά ανταλλακτικά και αναλώσιμα της Claas. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πακέτο συντήρησης εγγυάται τη μέγιστη διαφάνεια σε θέμα κόστους, το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας υπηρεσίας και την υψηλότερη αξία μεταπώλησης - με κόστος συντήρησης και επιθεώρησης που μπορεί να προγραμματιστεί με ακρίβεια εκ των προτέρων, λέει ο κατασκευαστής. Ο χρόνος εκτέλεσης μπορεί να είναι έως και 10 χρόνια με ετήσιο αριθμό ωρών λειτουργίας από 150 έως 1.750 ώρες λειτουργίας.

Όλες οι εργασίες συντήρησης και επιθεώρησης μέσω του Maxi Care Maintenance και όλες οι εργασίες επισκευής εντός εγγύησης που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Maxi Care Protect τεκμηριώνονται με ακρίβεια στην πλατφόρμα σύνδεσης Claas και μπορούν να προβληθούν και να γίνονται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες από τους πελάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της Claas μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συνεργάτη πωλήσεων της περιοχής τους για μεμονωμένες προσφορές με κατάλληλα υπολογισμένους όρους, βάσει του χρόνου λειτουργίας, των ώρων λειτουργίας και τον βαθμό έκπτωσης. Η προσφορά Claas Maxi Care Plus για Arion, Axion και Xerion είναι διαθέσιμη από την 1η Απριλίου του 2021.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Claas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία