BACK TO
TOP
Τεχνολογία

«Δενδροκομική» έκδοση για τα John Deere 6R, 7R και 8R από τον Ολλανδό κατασκευαστή Vlastuin Mechanisatie

Ένα κιτ αντίστροφης κίνησης που αναπτύχθηκε από την ολλανδική εταιρεία Vlastuin Mechanisatie επιτρέπει στους χειριστές να γυρίσουν γρήγορα το κάθισμα και τα χειριστήρια των τρακτέρ John Deere 6R, 7R και 8R κατά 180 μοίρες, διαμόρφωση αρκετά χρήσιμη για δενδροκομικές εργασίες και όχι μόνο.

52__vlastuin_reverse_drive_john_deere__1_

Βασίλης Σοφός

17
0

Η ολλανδική εταιρεία Vlastuin Mechanisatie, που ξεκίνησε για πρώτη φορά την τροποποίηση τρακτέρ John Deere σειράς 6 το 2013, λανσάρει τώρα ένα εύκολα προσαρμόσιμο κιτ αντίστροφης εργασίας για τις σειρές 6R, 7R και 8R.

Με έδρα το Κέστερεν, στα ανατολικά της χώρας, η εταιρεία λέει ότι η τεχνική αυτή είναι τώρα έτοιμη να κυκλοφορήσει στο εμπόριο, στοχεύοντας κυρίως σε παραγωγούς που ασχολούνται με τον δενδροκομικό κλάδο και την χορτονομή.



Οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι ακόμη ανεπίσημες, αλλά φαίνεται ότι ο χειρισμός του όλου συστήματος γίνεται από το CommandArm σε συνδυασμό με τα πεντάλ και/ή τα χειριστήρια για να επιτρέπεται στον οδηγό να χειρίζεται όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος.

Η πλήρης συμβατότητα των λειτουργιών του τρακτέρ με το κιτ -μπορεί να τοποθετηθεί από ειδικούς- εξαρτάται από το επίπεδο προδιαγραφών, με την τροποποίηση να κοστίζει περίπου 8.500 €, τιμή που πάλι εξαρτάται από το μοντέλο του τρακτέρ John Deere.

Η εταιρεία ασχολείται εδώ και κάποια χρόνια με τροποποιήσεις για τρακτέρ σε τοπικά φυτώρια, για χρήση με έναν ειδικά αναπτυγμένο και οπίσθιο γερανό ή για τοπικούς φορείς και εργολάβους δασοκομίας που χρησιμοποιούν τα τρακτέρ με μια ευρεία σειρά κιτ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία