BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επενδυτικά σχέδια για υβριδικά τρακτέρ με εκκίνηση την Ιταλία κάνει η Antonio Carraro

Η Antonio Carraro εισήλθε ως κύριος επενδυτής στην ιταλική νεοφυή επιχείρηση On Electric Charge Mobility («On Charge»), που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2020 με στόχο την ενίσχυση του βιώσιμου ηλεκτρικό μέλλοντος στον αγροτικό κλάδο, ξεκινώντας από την Ιταλία.

TONY-8900-V

Βασίλης Σοφός

202
1

Με στόχο την ηλεκτρική και βιώσιμη κινητικότητα, η Antonio Carraro επενδύει στη νεοφυή ιταλική επιχείρηση On Charge, η οποία έχει ήδη κινηθεί από την ίδρυσή της -το Νοέμβριο του 2020- προς αυτή την κατεύθυνση. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση των πρώτων σταθμών φόρτισης στην Ρώμη ενώ έχει ξεχωρίσει στις πύλες crowdfunding και WeAreStarting.



Η εκστρατεία έχει προσελκύσει ήδη 17 ιδιώτες επενδυτές, αλλά το σημείο καμπής ήρθε με την είσοδο της Antonio Carraro SpA.

Προσεχώς υβριδικοί κινητήρες από την Antonio Carraro

Η απόκτηση αυτού του μεριδίου στην ιταλική νεοφυή επιχείρηση είναι μέρος μιας νέας πορείας πρωτοβουλιών που ξεκίνησε η εταιρεία στο πλαίσιο της οικολογικής μετάβασης και της βιώσιμης οικονομίας, λέει η εταιρεία.

Για αρκετό καιρό τώρα, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης έχει προσεγγίσει το θέμα των υβριδικών κινητήρων σε τρακτέρ που θα περιλαμβάνουν έναν κινητήρα πετρελαίου και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αυτό είναι μάλιστα μόνο ένα από τα πρώτα βήμα της εταιρείας που σκοπεύει να συμπορευτεί με την ευρωπαϊκή στρατηγική «Green Deal».

Εταιρικές συνεργασίες στο μέλλον

«Είμαστε στο έτος μηδέν της ηλεκτρικής κινητικότητας, τουλάχιστον στην Ιταλία, αλλά όλοι οι παρατηρητές και οι μεγάλες ομάδες είναι σίγουροι ότι η ηλεκτρική κινητικότητα είναι το μέλλον. Με αυτήν τη φιλοδοξία, θα θέλαμε να προσελκύσουμε επενδυτές που ενδιαφέρονται να μοιραστούν την πορεία μας και να μας επιτρέψουν να συνειδητοποιήσουμε τα φιλόδοξά μας σχέδια σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος του On Charge, Riccardo La Longa, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχία του πρώτου γύρου χρηματοδότησης της νέας επιχείρησης.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

09-04-2021 21:04Ίώάννής Πάπάδόπόύλός

Θέλω και εγώ ένα τέτοιο τρακτέρ είναι το όνειρο μου .κρίμα όμως δεν μπορώ να το αγοράσω.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία