BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το αναρτώμενο μοντέλο VTS προστίθεται στην πλούσια γκάμα συλλεκτών της Agromelca

Το νέο μοντέλο VTS αναρτάται πίσω στα τρία σημεία ζεύξης του ελκυστήρα και προσφέρει μεγάλη ευελιξία ακόμα και σε φυτεύσεις 4 x 4.

50a_2

66
0

Συνιστάται για αμυγδαλεώνες καθώς διαθέτει αποφλοιωτές αμυγδάλου αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλου τύπου δέντρα (π.χ. φιστίκια, καρύδια, ελιές). Το μικρό βάρος λειτουργίας (1.300 kg) και η υψηλή ορατότητα στο σημείο σύνδεσης με το δέντρο, το καθιστούν, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, πολύ ευέλικτο για τη συλλογή καρπών, και κορυφαία επιλογή για τη συλλογή αμυγδάλων, κατέχοντας πολλές πρωτιές που βελτιώνουν σημαντικά τη διαδικασία συλλογής.    

ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΕΣ: Διαθέτει δύο αποφλοιωτές και δύο κοχλίες, οι οποίοι ρυθμίζονται ανεξάρτητα από τις στροφές του ελκυστήρα. Αυτό είναι απαραίτητο για την αποφυγή σπασίματος του καρπού αλλά και για τη βέλτιστη προσαρμογή της λειτουργίας αναλόγως της ποικιλίας και ποσότητας καρπού στα δέντρα ανά χρονιά. Αυτό επίσης βελτιώνει την ίση κατανομή του καθαρισμένου καρπού στην σκάφη αξιοποιώντας την στο έπακρο.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΡΠΟΥ: Η πλατφόρμα του VTS χωράει έως και 570 κιλά καρπού, τη μεγαλύτερη με διαφορά στην κατηγορία του.

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΚΑΡΠΟΥ: Γίνεται με κοχλία που φτάνει στην άκρη του συλλέκτη έτσι ώστε να μπορεί να αδειάσει στο μεγαλύτερο δυνατό ύψος. Η διαδικασία αδειάσματος διαρκεί μόνο ένα με ενάμισι λεπτό, καθιστώντας το το ταχύτερο στην κατηγορία του.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του VTS είναι το σωληνοειδές πλαίσιο κάτω της πλατφόρμας που το προστατεύει από το σύρσιμο στο έδαφος.  Το VTS διατίθεται στην στάνταρτ εκδοχή του με αυτόνομη υδραυλική μονάδα με ψυγείο λαδιού, χειριστήριο joystick για όλες τις κινήσεις και κεφαλή δόνησης τριών σημείων ή παράλληλου κλεισίματος Ζ10Χ.  

 

Τα μηχανήματα της Agromelca διαθέτει στην ελληνική αγορά η Επιχειρηματική Μονάδα ΕΛΞΙΣ Πετρόπουλος

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία