BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πολλαπλές δυνατότητες προσφέρει η Amazone με την αναβάθμιση της σπαρτικής Primera

Η εταιρεία δίνει νέες επιλογές εξοπλισμού στην σπαρτική Primera και στην ενσωματωμένη μονάδα σποράς.

primera-russland-9-12-dx-jg-dji-0051-d1-200513

Βασίλης Σοφός

25
0

Η επέκταση σε λειτουργίες και προαιρετικές επιλογές εξοπλισμού για την σπαρτική Primera συνεχίζονται από την κατασκευάστρια Amazone, η οποία εξελίσσει τη μονάδα σποράς των συγκεκριμένων μοντέλων. Η σπαρτική χρησιμοποιεί ένα σταθερό μαχαίρι αναρτημένο σε ένα παραλληλόγραμμο συνδεδεμένο σε έναν τροχό βάθους.

Τώρα, το πλάτος των τροχών επεκτείνεται με τρεις νέες διαμορφώσεις που καλύπτουν διαφορετικές συνθήκες εδάφους και αντιμετωπίζουν διαφορετικού είδους υπολείμματα. Ο διπλής προστασίας τροχός είναι πιο ευέλικτος προσαρμόζεται εξίσου καλά στη σπορά πίσω από την απλοποιημένη άροση, όπως και στην απευθείας σπορά ενώ η γωνία των διπλών τροχών είναι ρυθμιζόμενη.

Ο απλός αυτός ελαστικός τροχός είναι κατάλληλος για μικρούς σπόρους και ξηρές συνθήκες, λέει η Amazone. Να σημειωθεί ότι αυτός είναι τοποθετημένος σε ευθύγραμμη θέση με το δόντι του μαχαιριού και βελτιώνει την επαφή εδάφους-σπόρου.

Το νέο πακέτο εξοπλισμού ολοκληρώνεται και από έναν ειδικό μονό τροχό για πέτρες, ο οποίος διαθέτει χαλύβδινα μέρη περιφερειακά και εγγυάται την εξάλειψη των υπολειμμάτων πριν να αρχίσει δουλειά το δόντι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία