Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με μεγάλο πικ απ και Hydroflex για μηδενικά μπλοκαρίσματα η χορτοδετική Massey Ferguson RB 4160 V Xtra

Η πολυχρηστική μεταβλητού θαλάμου χορτοδετική μηχανή της Massey Ferguson δύναται να φτιάξει δεμάτια διαμέτρου από 90 έως και 160 εκατοστά ενώ βγάζει από ταλαιπωρία τον χρήστη χάρη στο σύστημα ασφαλείας δύο σταδίων για την αποφυγή μπλοκαρίσματος.

MFRBVPROTEC-Hero__1_

Βασίλης Σοφός

147
0

Εξοπλισμένη με 14 μαχαίρια και με πλάτος πικ απ στα 2,25 μέτρα, η χορτοδετική μεταβλητού θαλάμου RB 4160 V της Massey Ferguson μπορεί να καλύψει πολλές εργασίες ανάλογα με τις ανάγκες, αφού είναι μία από τις πιο προσαρμόσιμες πρέσες. Η μονάδα πικ από διαθέτει 5 σειρές ίσιων δοντιών σε απόσταση 64 εκατοστών.Όπως τονίζει και η εταιρεία, οι πέντε σειρές δοντιών εξασφαλίζουν σημαντικά υψηλότερη ικανότητα εισαγωγής υλικού, μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και σε ακραίες συνθήκες και ομοιόμορφη τροφοδοσία ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Το μηχάνημα μπορεί να διασφαλίσει ότι κανένα μέρος υλικού δε περνάει άκοπο μέσα στο θάλαμο, χάρη στα 13 μαχαίρια, τα οποία μπορούν να περιστραφούν από το κάθισμα του οδηγού.

Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος δύο σταδίων

Σύμφωνα με την Massey Ferguson, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της πρέσας RB 4160 V Xtra είναι το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος Hydroflex. Το σύστημα ασφαλείας δύο σταδίων προορίζεται για την αποφυγή μπλοκαρίσματος από το υλικό, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του μηχανήματος, χωρίς περιττές διακοπές.Στο πρώτο «στάδιο» ασφαλείας διασφαλίζεται ότι το μπροστινό μέρος του δαπέδου του καναλιού τροφοδοσίας μπορεί να κινηθεί πάνω και κάτω. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν τα μπλοκαρίσματα. Εάν παρ 'όλα αυτά παρουσιαστεί μπλοκάρισμα, ο οδηγός ενεργοποιεί το δεύτερο «στάδιο» ασφαλείας μέσα από την καμπίνα.Αυτό επιτρέπει στο πίσω μέρος του δαπέδου του καναλιού μεταφοράς να κατεβεί γρήγορα μαζί με τα μαχαίρια. Το υλικό μεταφέρεται στον θάλαμο δέματος και επιτρέπει την ταχεία κίνησή του. Τα δεμάτια με διάμετρο 90 έως 160 εκατοστά πιέζονται στον μεταβλητό θάλαμο.Η κατασκευάστρια μάς λέει ότι η Xtra MF RB 4160 V είναι εξοπλισμένη με τέσσερις ανθεκτικούς ιμάντες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική ακόμη και με τις υψηλές δυνάμεις που εμφανίζονται κατά τη δέσμευση βαριών δεματιών ενσίρωσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία