BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ε-Deliver 9: Το δεύτερο ηλεκτρικό van της Maxus στην Ελλάδα από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Στην ελληνική αγορά, μετά την είσοδο και παρουσίαση του Maxus EV80, η γκάμα των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων της Maxus επεκτείνεται με την επόμενη γενιά EV, τo e-Deliver 9, ενώ το ίδιο μοντέλο διατίθεται και σε πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα Euro6D και με πλήρεις επιλογές διαστάσεων, για κάλυψη κάθε μεταφορικής ανάγκης.

IGK_5197

Βασίλης Σοφός

171
0

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ εισάγει στη ελληνική αγορά το δεύτερο ηλεκτρικό όχημα από τη συνεργασία της με την κινεζική Maxus, μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην κατασκευή κυρίως ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων.



Στην ελληνική αγορά, μετά την είσοδο και παρουσίαση του Maxus EV80, η γκάμα επεκτείνεται με την επόμενη γενιά EV, τo e-Deliver 9 με το πλέον σύγχρονο σχεδιασμό και τις εξαιρετικές αποδόσεις στην ηλεκτροκίνητη έκδοσή του, ενώ το ίδιο μοντέλο θα διατίθεται και σε πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα Euro6D και με πλήρεις επιλογές διαστάσεων.



Με το e-Deliver 3, η κινεζική φίρμα εισάγεται στην μικρή κατηγορία των van, που σχεδιάστηκε από την αρχή σαν αμιγώς ηλεκτροκίνητο, προσφέροντας εμβέλεια μέχρι και 300 χλμ. για διανομές εντός πόλης, αποτελώντας την πλέον ανταγωνιστική λύση στην κατηγορία.



Το eDeliver 3 διαθέτει ένα μοτέρ 90KW/255Nm, επιλογές φόρτισης AC / DC και μια επιλογή από διαμορφώσεις μπαταρίας 35Kw ή 52,5Kw. Έχοντας δύο επιλογές μεταξονίων, το πλάτος του χώρου φορτίου είναι 1665 χιλιοστά.



Η περιοχή φόρτωσης προσφέρει βέλτιστη ευκολία φόρτωσης και 4,8 ή 6,3 κυβικά μέτρα ωφέλιμο χώρο φόρτωσης για το κοντό και το μακρύ μεταξόνιο αντίστοιχα. Το eDELIVER 3 συμμορφώνεται με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχεδιασμού εμπορικών οχημάτων και, σύμφωνα με την εταιρεία, το προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού στο βασικό εξοπλισμό με την τελευταία γενιά ηλεκτρονικού προγράμματος σταθεροποίησης ESP προσφέρει άνεση και σιγουριά σε κάθε περίπτωση.

Στόχευση και πρωτοπορία της Maxus

Η δύναμη της Maxus και ο λόγος της επιτυχημένης πορείας της ξεκινάει από την καθαρή στόχευση και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Οι νέες τεχνολογίες, όπως η ηλεκτροκίνηση και η έξυπνη συνδεσιμότητα, της δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα στην νέα εποχή.

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής της, επέκτεινε τις δραστηριότητες της, ξεκινώντας  τη συνεργασία με την Maxus, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου κατασκευής αυτοκινήτων στην Κίνα, της SAIC, που πρωταγωνιστεί στην κατασκευή κυρίως ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων. Επισκεφτείτε το site www.maxus-motor.gr για περισσότερες πληροφορίες.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Maxus
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία